Újabb Megaszar – Gergely a “Sötét” Lovag

Ezen kész voltam így Péntek délután… =)

Bár ez a zene jobban ment volna az egész “alakításhoz”… =D

Szvsz kiváló Magyar Star Wars Kid lehetne belőle. =)

Reklámok

11 hozzászólás to “Újabb Megaszar – Gergely a “Sötét” Lovag”

 1. Dodgers Says:

  Az ilyen produkciók alapján egyre inkább elhiszem, hogy tényleg bárkit beengednek a tv-be, akármilyen gyökér is legyen. Egyszerűen hihetetlen, hogy egyesekben mennyire hiányzik az önkritika, vagy épp azt vágják sarokba öt perc hírnévért. Nem a sráccal van bajom (bár egy ilyen belépő alapján akár lehetne), hanem hogy egy alapvetően zenei “tehetségkutató” műsorra azért illik normálisan felkészülni és megjelenni.

  Legalább Fridi “Mi a…” feje javít egy hangyányit a helyzeten.

 2. Igazság szerint nem tudom tényleg így van e, de amiket mondott azután, hogy kiküldték, az alapján valószínűsíthető, hogy ő ezt a “produkciót” tényleg komolyan gondolta. Vagy csak nagyon jó színész, de azt kétlem. 🙂

  Friderikusznak pedig sokszor jogos a kritikája, de azért a 91 éves bácsival a múltkor lehetett volna korrektebb is, szerintem.

  • Dodgers Says:

   Főleg úgy, hogy az a bácsi igencsak elismert tekintélynek számít a zenevilágban. De hát ez van, a tv2-nek nem volt elég modern és kommersz -_-.

   • Valószínűleg, pedig megnézném én Friderikusz bácsi ha kiállna, mit tudna előadni, mert neki sincs ám olyan túl jó hangja. Legalább a bácsi korát tisztelhette volna. :/

 3. Dodgers Says:

  Igazából én sem értem, hogy mit keres egy olyan ember egy zenei tehetségkutató zsűrijében, aki életében nem dolgozott zenei pályán. Az, hogy valahogyan a csatorna csókosa lett, még nem elegendő biztosíték arra, hogy igazi szakmabeliként képes osztályozni, vagy legalább tapasztalatból bíráljon. Ehhez hasonló (ha nem ugyanaz) kategória volt a jó öreg Lopakodó Tibor, aki a “kurvára nem érdekelsz, de szívesen megb*sználak” attitűdjével osztotta a szakértősködést.

  Amúgy igen, tekintettel lehettek volna a bácsi korára, illetve arra a nem elhanyagolható tényre, hogy ilyen idősen nem lehet olyan mértékű rálátása napjaink zenéjére, mint egy huszonx évesnek, aki fogja magát, és csak úgy durr bele jelleggel előadja a műsorszámát. Eleve nem értem, miért nem például díszvendégnek hívták meg a zsűribe, mert akkor még -talán- jobb is kisülhetett volna ebből a megszégyenítésből. Merem remélni, hogy nem azért szervezte be a csatorna őt, hogy így adjon jó nagy pofont a jelen a múltnak.

 4. Valszeg azért engednek be annyi idiótát a színpadra és a kamerák elé, mert a nézők egyik fele csak azért nézi az ilyen műsorokat, hogy az olyan buta embereken röhögjön, mint aki a bikicsunájt is előadta.

  A bácsit pedig úgy tudom az unokája nevezte be, valószínűleg jó szándékkal, csak aztán az lett belőle, ami.

 5. Dodgers Says:

  Sőt, szinte biztos is, hogy a nézettség kedvéért nincs kontroll a jelentkezők kiszűrésénél. Valszeg úgy válogattak, hogy egyik fele legyen a retard rész, akik a műsor első felében szórakoztatják a népet, a másik pedig a normális, akikből nyögve-nyelve, de ki lehet hozni egy győztest karácsonyra. A gond csak az, hogy rengeteg emberrel elhiteti azt, hogy ilyen egyszerűen lehet bárkiből akárki, mert feltételezem a nagy többség nem úgy várja a nagy sikert, hogy már saját számmal is rendelkezik fejben. De hát végtére is ez van, ha egy csatorna pincsikutya módjára hajszolja a nézettséget, és mint egy fürdős kurva, teljesíti a nézők kívánságát. Persze az teljes mértékben jogos érv, hogy enélkül nem áll zöldhasú a házhoz.

  Az unokája nevezte? Ez esetben részben tévesen ítélkeztem.

 6. Ebböl Youtube Poop lesz.
  Ha nem akkor én csinlok de kötelező 😀 a tv a legnagyobb szar csináló

 7. Amikor láttam, nekem is az ugrott be, hogy “basszus, ebből tök jó poénvideo lehetne valami Star Wars zenére”… 😀

  Egyébként mindig kell valamilyen showműsor, ami kitermeli a maga kis idiótáit (divatos szóval celebjeit) főleg most, hogy a Maunika Sau és Józsi Borat lassan nyugdíjba mennek.

 8. Na srácok, ki látta tegnap ezt a szart? 😀

  Most már biztos, hogy ez az ember sík hülye és sztárnak hiszi magát, ráadásul egy értelmes mondatot nem tud elmondani és még flegmázik is. A TV2 meg még direkt fel is kapja a témát…
  Ő akar lenni a POLGÁRMESTER! ÁÁÁáááhhháááhááá, elsírom magam!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: