Mugen – A 3 legrosszabb Dragon Ball karakter

A mugen-ban sok féle karakter létezik, ám (a játékosok többsége) egy típust különösen nem szeret, akiket úgy nevezünk cheap. Személy szerint nincs bajom ezekkel a karakterekkel, meglátásom szerint velük játszva is lehet élvezni a játékot abban az esetben, ha két cheap karaktert engedünk egymásnak. Normált a normállal, cheap-et a cheap-el, én így gondolom. =) A helyzet azonban nem mindig ilyen rózsás… mert a cheap karakterek többsége ugyan szép, hangulatos, igényes munka, ám sajnos előfordulnak olyanok is, amik egyszerűen szánalmasan kínosak.

 

3. helyzett: Kakarotto Trans SSJ8

A spanyolul karattyoló Goku, közepes effekteléssel, gyatra színezéssel, a hihetetlenül béna  Délamerikai, spanyol szinkron hangjaival. Attribute cheater, közepes Ai-val:

 

2. helyezett: Goku SSJ7

Szintén spanyolul karattyol, a színezése valami röhejesen béna (a foszforeszkáló kék haj főleg), az effektelés gagyi, a hangok borzasztóak, amit megfejeltek egy extrém hosszú introval, aminek a közepén egyszerűen nincs hang. Attribute cheater, közepes Ai-val.

 

1. helyezett: SSJ6Vegeta

A lengyel csoda, ocsmány színezéssel,  minimalista fúziós effekteléssel. Alig vannak támadásai, az Ai gyenge, attribute cheater ez is.

Na ezek után szólja le valaki a Francia Nightmare Brolyt…. =P

Reklámok

11 hozzászólás to “Mugen – A 3 legrosszabb Dragon Ball karakter”

 1. A legtöbb DB karakter nagyon csekmet, de ezek különösen. 🙂

 2. Ez mondjuk verziótól is függ, az igényesebb alkotók frissítik a karaktereiket. Például amiket innét le lehet tölteni, azok egész jók szerintem: http://www.mugendream.com/characters.html

  A legrosszabbak a spanyol editek szoktak lenni.

 3. Tudom, egyedül ezek a Choujin féle DBZ karik lettek jók. Ezeket szoktam beletenni mugenbe én is. A többi nagyon béna.

 4. Captain Ginyu, Burter, Android 18, ezeket még megéri kipróbálni, egész jók lettek.

 5. Hát igen, Dragon Ball-os karikból kevés az ami jó, de azok legalább tényleg jól össze vannak rakva.

 6. Csá!!!
  Nem tom, hogy ismeritek-e dbaf mugen projectet,de nekem lenne 1 kérdésem!A 3.0-nál, hogy lehet a karikat kivenni a játékból?Mert átakarom rakni 1 másikba!Nagyon kéne az info!!!

 7. Chars nevű mappát keress, abban vannak benne a karakterek.

 8. tudom,de nincs se chars mappa, a data-ban is csak a mugen.cfg file van

 9. Akkor passz, valamelyik mappában lesznek benne a charok. Én nem használok ilyen Mugen packokat, egy felturbózott winmugen plusom van EvE screenpackal.

 10. Juj de szarok!
  A másodiknál eluntam magam amíg átalakult.
  Azon a zöldhajú törpe Vegitán viszont szétröhögtem magam ahogy minden ütésnél dzá! dzá! dzsá! XDD

 11. A Dél-Amerikai spanyol Dragon Ball karakterek mind iszonyat szarok, de érdekes módon a Braziloké nem, és azok még Japánul is beszélnek.

  Az a Vegeta az egyik legigénytelenebb Mugen karakter, annál csak 1 szarabbat láttam eddig, az a Sailor Moon-ból lett volna Beryl, a Segas platformjátékból.

  Na az mind a hat gombbal ugyan azt csinálta, villámokat szórt a kezével, amik persze csak akkor hatottak, ha közvetlenül az ellen előtt álltál. Nem volt semmi hangja, plusz ha leguggoltál eltűnt a karakter, mert nem volt guggolás animációja, igaz ez Ai ellen semmit se ért. =D

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: