Anime Drawing, Graphics Fails & Mistakes

Nem egy új kelető cikk lesz (ez sem) igazságszerint untam magam és áttúrtam pár fórumot, sankakucomplex-et, stb. Eszméletlen mik vannak… =)

(Beep! Beep! – Road Runner után szabadon)

Reklámok

34 hozzászólás to “Anime Drawing, Graphics Fails & Mistakes”

 1. Argus Solotov Says:

  B*szki, az 1.0-ás STALKER nem produkált olyan grafikai torzulásokat/bugokat, mint amiket itt látok néhány képen XD.

 2. Abban a hullák tudtak néha érdekes szögben bállni, bár elég sok játéknak meggyült a baja a ragdoll-al. Talán még az UT féle Karma motorral meghajtott gamek viselték a legjobban.

 3. Argus Solotov Says:

  De hogyan képesek ÍGY elbaszni rajzot?…

 4. Figyelmetlenség, nemtörődömség, kontár grafikus brigád… csak pár a lehetséges okok közül. Animékből is van jó sok budget kategóriás cucc, bár sokszor ez se mérvadó, mert nagyköltségvetésű cuccoknál is bőven akadnak failok. Oké, semmi sincs hiba nélkül, csak a hiba nagysága és mennyisége a nem mindegy.

 5. Nekem a mirror failok a kedvenceim, azt sokszor elbaltázzák.

 6. Az utolsó előtti külön röhej azzal a sebesség-érzékeltetéssel. Érdekes is volna, ha olyan erősen ütne valaki, hogy saját maga mosódik el szó szerint. 😀

 7. Pláne, hogy még úgy is néz ki a kari, ahogy. Studio Pierrot híres arról, hogy elkúrja a dolgokat, főleg a szappanopera hosszúságú hype-oknál. Jó nem szólok semmit, mert régebbi animéknél is volt/van ilyen. Láttam már 7 ujjú Sailor Moon-t. XD

 8. Classic shit.
  Haverom mutatta azt a Narutó részt… Beszartam, nagyon durva. Kínaiak csinálnak ilyet, azt mondom, OK, de japánoknak erre nincs mentség. YT poopnak tökéletes alap.

 9. Kínai még lehet jobbat csinált volna. =)

 10. Skydragon Says:

  Már lefele tekergetve sejtettem, hogy benne lesz pár olyan, amit élből kikapcsoltam az első résznél és igen az ominózus naruto vs pain is benne van (hozzáteszem jogosan), ugyanis rendkívül negatív kritikákat kapott még a ‘hardcore’ rajongóktól is. Egyesek elméletileg azzal magyarázzák, hogy ettől akartál dinamikusabbá tenni, de csöppet eltúlozták gondolom (egyébként személy szerint engem ez a grafika valamiért a Mind game című animére emlékeztet).
  Egyébként a készítők mentségére legyen, hogy azért hétről-hétre megcsinálni egy epizódot biztos nem gyerekjáték (példának okáért a Hellsing ova-t venném alapul, ami ‘csak’ félévente jön ki, de maximálisan mesteri grafikával), de nyilvánvaló, hogy ez a fajta kísérletezés most nem jött be.

 11. Nálam a Hellsing alapból egy olyan dolog, hogy nem sokba nézem Alucardot. Naruto… nem szeretem a meleg emo ninjákat. =)

  Engem az lepett meg a legjobban, hogy ez a Minami Ke egy ekkora grafik fail sorozat… pedig egyáltalán nem is régi, sőt. :/

 12. Skydragon Says:

  De elsősorban nem Alucard miatt kell nézni, mégha sokaknak nedvesedik a puncija/kukija rá (már bocsánat) :D, hanem a sztori miatt (például, hogy Seras kisasszony, hogy képes felfedezni és megszokni az új valóját), egyébként hamár Alucard, akkor a castlevania félét jobban preferálom (vagy Soma Cruz-t) őket is inkább a képességeik miatt mintsem szőke/fehér fürtjeik miatt.
  Naruto-ból meg sajnos a fanok csinálnak meleg-emó nindzsákat, még mindig ragaszkodom a korábbi hozzászólásomhoz, hogy a sztori maga jó és fordulatos (a maga szappanoperás módján :)).
  Nos most viszont megyek és gyász/tiszteletadás gyanánt megnézem Kon Szatosi valamelyik remekművét.

 13. Én úgy vagyok vele, hogy kevés kivételtől eltekintve, ha nem szimpatikus a főszereplő, nem fog meg benne valami, akkor már nem tudom úgy élvezni a storyt, ahogy kellene. Hellsing nekem mindig is túl öncélú volt, főleg a TV anime, az Ovák már kétségtelenül élvezhetőbbek.

  Naruto helyett én maradok a Dragon Ball-nál. Az se a mélyfilozófiai témák feszegetése miatt lett népszerű, de igényesebb és hitelesebb mint a Naruto.

  • Argus Solotov Says:

   Namost abba ne menjünk bele, hogy mennyire hiteles fél bolygókat le káméhámézni, stb. XD.

   • Nem azt mondtam hogy reális, hanem hogy hiteles, a kettő között van különbség. =) A shounen hypeok lényege mindig a bunyó, és ha már bunyó, akkor azért csöppet hitelesebb erő-izom saiyan-ok küzdelmét látni (még ha közben át is terrafolmáják a fél bolygót) mint ninjának beállított homi emosok cséphadarását. =P

 14. A Kenshin fejen behaltam meg a második “orrában van a szája” képen. De a 7. (EVÁs) kép nem biztos, hogy fail, lehet inkább valami poénnak szánták. Az utolsó elötti meg annyira elborult már, hogy nekem tetszik.

 15. Nagyon durvák! ^^

  De van pár amit nem értek:

  anime-manga-drawing-fail-6
  anime-manga-epic-drawing-fail-03
  anime-manga-epic-drawing-fail-06
  anime-manga-epic-drawing-fail-09
  anime-manga-epic-drawing-fail-12
  anime-manga-epic-drawing-fail-13
  anime-manga-epic-drawing-fail-14
  anime-manga-epic-drawing-fail-15
  anime-manga-epic-drawing-fail-16
  anime-manga-epic-drawing-fail-18
  anime-manga-epic-drawing-fail-19
  anime-manga-epic-drawing-fail-20
  eroge-eromanga-failure-1

  Ezekkel mi a gond?

 16. anime-manga-drawing-fail-6 -> A sín mérete, és az alacsonyan lévő vezetékek a csaj méretéhez képest.

  anime-manga-epic-drawing-fail-03 -> Kicsit angolkóros a lába… =)

  anime-manga-epic-drawing-fail-06 -> Az ujjai elég érdekesen állnak, mint ha hatszor eltörték volna.

  anime-manga-epic-drawing-fail-09 -> A katana mérete, illetve a másik keze.

  anime-manga-epic-drawing-fail-12 -> A csajnak az egész keze ki van fordulva. Ha hátranyújtod a kezed, nem a kisujjad van kifelé, hanem a hüvelykujjad.

  anime-manga-epic-drawing-fail-13 -> A barna bigének az ujjai belelógnak a kékhajú csajba.

  anime-manga-epic-drawing-fail-14 -> Ez is angolkóros.

  anime-manga-epic-drawing-fail-15 -> 5 kéz van rajta.

  anime-manga-epic-drawing-fail-16 -> 4 lábujja van és a másik keze sehol.

  anime-manga-epic-drawing-fail-18 -> A feketehajú csaj felhúzott lába durván torzul, tömörül.

  anime-manga-epic-drawing-fail-19 -> A lábfejeit nézd.

  anime-manga-epic-drawing-fail-20 -> A keze, amivel a fejéhez nyúl.

  eroge-eromanga-failure-1 -> A tükörkép teljesen más szögben van.

 17. Argus Solotov Says:

  Tudom már, ezek a Stalker: Shadow of Chernobyl pre-alfa előtti concept art-jai. Még jó, hogy nem sok mindent használtak föl ezekből a játékhoz =P.

 18. Magdolna néni Says:

  Nem mindegyiken látom a hibát, torzulást, éjszaka van.
  Viszont a hatujjúság és a jobb helyett bal-, illetve bal helyett jobbkézfejűség elég gyakori betegség lehet japánban… A trükkös tükrök is nagyon komolyak. Ilyenek még az elvarázsolt kastélyban sincsenek!

 19. Yuriko-chan Says:

  “Szép” gyűjtemény, szeretek ilyen érdekességeket nézegetni. 🙂 De szerintem a nyugati rajzfilmekben is biztos vannak ilyen bakik. Az Akikan meg… Hát igen, nem egy animációs bravúr, de azért jó kis anime, és a belőle kiadott figura a sorozat grafikájához képest meglepően szép.

 20. A 6 ujjas meg a tükrös képek a legjobbak 😀

 21. Azok a legjobbak, de az anorexiás csaj, meg a végtelenített folyosó se semmi. =D

 22. […] első, második, és harmadik felvonás után itt a negyedik is… […]

 23. […] Első, második, harmadik, negyedik, és most már elérkeztünk az ötödik felvonáshoz! (Gyanítom ez lesz az utolsó.) […]

 24. Büszkén jelentem, hogy az utolsó hármon röhögőgörcsöt kaptam. Fáradt vagyok de nem tudok aludni, hogy fél egy van én meg elkezdtem ezeket a baromságokat nézni… A fejtorzulás se volt semmi, de az a gyalogkakukkos jelenet a végén már túl sok volt. Van egy lakótársam, ha felébred, téged foglak hibáztatni, Péter.

 25. A Minami-ke,hanyadik évadból valók a képek ? Mert a harmadikat rohadtul össze csapták!

 26. A 3.ból, grafikailag valami tragédia az a szezon.

 27. Gondolhattam volna,az már merénylet volt a sorozat ellen akár csak a Gunslinger Girl második évada az elsöt láttam,de a másodikat már nincs kedvem a grafika véget,noha azt mondják,hogy a történet jó és hűen követi a mangát.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: