Yuri – avagy “a cuki kislányok puncit nyalnak”

Az animés bevásárló listám lassan, de biztosan a végéhez közeledik, és ha már anno a Yaoi fanok kaptak az arcukba, akkor már a Yuri fanok se úszhatják meg… =P

Kezdeném azzal, hogy úgy istenigazából sohasem hoztak lázba a leszbikus lányok. A férfiak többségét izgatja, vonzza ez a téma, én a kivételt, vagy ha úgy tetszik a “kisebbséget” képviselem, aki unalmasnak találta (a vibrátoros dolgot meg egyenesen lehangolónak). És ahogy az élőszereplős leszbikusok nem mozgattak meg bennem semmit, a rajzolt leszbikusok még annyit sem.

Hogy miért is jön be a srácok jórészének ez a téma? Egyszerű, mert felszínesek és hülyék. Többségükbe annyi felismerő készség se szorult, hogy felismerjék, a pornós, és discos party bitchek lezbülése mennyire FAKE is valójában, mert hogy ezek a lányok amúgy nagyon is a férfiakat szeretik. Persze felmerülhet a kérdés, miért is csinál ilyet egy lány/nő? Nos a válasz adja magát, a pornós cicababák semmi másra nem voltak alkalmasak az életben, a party bitchek meg egyszerűen a show kedvéért csinálják, hogy magukra vonják a hímek figyelmét.

De elkalandoztam, tehát a Yuri…

“A Yuri animék olyan nyálas kis történetek, amikben cuki kislányok puncit nyalnak…” – fogalmazta meg egyik haverom, ami a végeredmény szempontjából igaz is. A Yuri műfaj tulajdonképpen nem más, mint egy elcsépelt, idealizált kis shoujo story, ahol a szokásos bishi+shoujo felállás helyett ezúttal két lányka románca fog kibontakozni, ami persze ugyan úgy sablonos, csak épp egy perverziót feszeget, amit bizonyos rétegek előszeretettel bekajálnak, mint eyecandy. Ez alá csak adja a lovat a karakterdizájn, ami mint tudjuk a divatnak megfelelően loli vagy moe lesz. Összefoglalva tehát ez a műfaj is ugyan olyan klisés és felszínes mint a Yaoi, csak épp a kerítés másik oldala.

Hogyan is néz ki egy tipikus Yuri történet? Kábé így:

– A szende jó kislány, aki nem találja a helyét, szerencsétlen, és kiröhögi mindenki, találkozik a nagyszájú kemény lánnyal, aki a tökéletes ellentéte, és kezdetben csak szórakozik vele.
– Jön a bonyodalom, miszerint rájönnek arra, hogy kurvára dugni akarnak egymással, rá is készülnek, öltözködés megváltozik, hajlevágás, stb, hogy a szerepek máris tisztázódjanak, de aztán mégsem jön össze a dolog.
– Időhúzás következik, jön a virágszirom tépkedés szerű “leszbi vagyok, nem vagyok leszbi, leszbi vagyok, nem vagyok leszbi, mégis leszbi vagyok” rész.
– Végül egymásnak esnek, és rájönnek mennyire “deep” is az ő szerelmük. (EPIC FAIL!)

Szóval igen… szánalmasan romantikus, és most, hogy már tudjuk mi is az a Yuri, ideje a rajongótáborról is szót ejtenünk, kezdeném a fiúkkal, mert hogy ők a lúzerebbek (most is):

“Miért is néz egy srác Yurit?” – tehetjük fel a kérdést, nos… gondolom nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy kitaláljuk ennek az okát. =)

A Yurifanboyok mind otakuk, és mint minden otaku, ők is antiszociálisak, a szerelmi, szexuális életük pedig egy nem létező dolog. ;P Képtelenek életképes kapcsolatot kialakítani egy nősténnyel, amiből automatikusan következik, hogy frusztráltak mint állat, az el nem vesztett szüzesség és a tény, hogy az ilyen jellegű vágyaikat képtelenek bármilyen formában kiélni, jelentős feszültséget kelt bennük, amit ilyen, meglehetősen szánalmas módon vezetnek le, hogy egymás porcicáját nyalogató rajzolt kislányokra maszturbálnak. (aka EPIC LIFE FAIL!)

Egy Yurifan:

És ha úgy gondolnád ez csak sztereotípia, nos ki kell hogy ábrándítsalak, a valóság sem áll túl távol ettől… =P

Hogy mi köze is van a Yuri-nak a valódi leszbikusokhoz? Nagyjából semmi, mert még az anime leszbikusok ilyenek:

Addig az igazi leszbikusok így néznek ki:

(Gondolom erre már nem hokiznál mi? ;P)

Ám most jön csak a csavar… a Yuri ugyanis az idők folyamán a nők körében is viszonylag stabil fanbázist termelt ki, aminek az okai szinte ugyan azok, mint a fanboyoknál, de a végbemenetele mégis más.

Hogy miért is néz egy lány Yurit? Nos ez se túl bonyolult… a szerelmi életük sivár, képtelenek egy épkézláb kapcsolatot kialakítani egy hímmel, az önbizalmuk közel áll a 0-hoz, és az esetek döntő többségében egyikük se az a tipikus a királylány. ;P Szexuális vágyaik persze nekik is vannak (vagy inkább lennének) amit azonban nem képesek hagyományos, természetes úton kiélni (FAIL), így ők is egy ilyen alternatív megoldást választanak, ami az ő számukra inkább a lelki mint sem a testi űr betöltését jelenti. (Inkább lennének akkor tisztaság mániások, annak még legalább haszna is lenne… =P)

Hogy érthetőbbé tegyem… a  fangirlök nem a testiséget keresik a Yuri-ban, mivel nem a fizikai kielégülést keresik benne (az már a nagyobb probléma), hanem a lelkit, amivel a sivár szerelmi élet okozta űrt szándékoznak kitölteni. Persze felmerül a kérdés… miért nem néz egy ilyen lány shoujo történeteket? Nos nyilvánvalóan azért, mert egyszerűen (már) nem elég neki a szokásos cukormázas lovestory adag, ezért valami újat, izgalmasabbat, veszélyesebbet, perverzebbet akar látni, ami képes átlépni az ingerküszöbét.

És akkor íme pár gyöngyszem a fangirlöktől, akik itt se lettek okosabbak:

“A Yuriban lévő szerelem mélyebb, mint az unalmas shoujokban!” – Öhm… esetleg vaginálisan mélyebb (bár ezt is kétlem). Ugyan úgy klisékből táplálkozik ez is, te retard. =P

“A Yuriban lévő szerelem reálisabb!” – Reálisabb ám a rostos faszt… idealizált és szánalmasan romantikus, aminek köze sincs a valódi leszbikusokhoz.

Egyébként (ezt már csak úgy mellékesen jegyzem meg) biztos vagyok benne, hogy ha kíváncsiság (plusz hülyeség) hajtja őket, ha nem, a Yurifangirlök orientációjában valami képzavar lehet, pláne ha nedvesednek is egy-egy jelenetre, amire kiváló megoldást tudok ajánlani, csak előtte válasszon kalibert. =P

Végszó gyanánt még annyit, hogy a yuri nézéstől, ugyan úgy mint a yaoi, hentai, vagy pornó nézéstől, egy fikarcnyit sem fogsz közelebb kerülni a valós párkapcsolathoz és szexuális élethez, maximum önhitegetésnek jó, hogy egyszer majd a sült galamb a szádba repül. Persze reménykedhetsz abban, hogy a favorit bishi, loli, egyéb szerzet egy nap majd kilép a monitorból és csak téged akar… de azért valljuk be, erre nagyon kicsi az esély. =) Reménykedj hátha egyszer mégis összejön, és várj, és várj, és várj…

Még annyit, hogy amúgy ez is a tipikus egy lépést előre, kettőt meg hátra esete, amikor azt hiszed közelebb kerültél valamihez, pedig épp hogy sikeresen kettőre zártad az ajtót. =P

68 hozzászólás to “Yuri – avagy “a cuki kislányok puncit nyalnak””

 1. Jaj, ne már! Miért van az, hogy a lezbikusokat mindenki atom ronda férfias nőként képzeli el? :D
  Nekem is volt olyan fiú ismim, aki yuri fan. Sose tudtam megérteni. :S Én az olyanoktól megyek a falnak, h “mert egy nő sokkal jobban megért Téged, mint egy férfi, és sokkal mélyebb szerelem szövődhet köztetek.” @_@

  • Palacsintaxx Says:

   Ezzel egyetértek. Nekem volt Bisex barátnőm, akkor még én is fiatal voltam és hamvas mint egy barack :) az események áldozata voltam :P így kipróbáltam egy ilyen párkapcsolatot is, megjegyzem két lánnyal együtt élni elég kellemetlen dolog tud lenni egyedüli férfiként. Szerintem sok szép nő van elferdült szexuális érdeklődési körrel. Nem is megközelíthetetlenek alapvetően csak normálisan kell hozzá állni, jó humorral rendelkezni,és persze az sem árt ha külsőre vonzó vagy számukra, akkor minden adott. Egyébként a megértés részéhez annyit fűznék hozzá már persze ahhoz amit petra írt még 3 évvel ezelőtt, hogy valóban . Nem nemtől függ a dolog hanem személyiségtől habitustól ,életfelfogástól, azt fogom igazán megérteni, aki hozzám hasonló:) ennyi az egész .A cikkhez meg annyit fűznék hozzá péternek, hogy a férfiak számára nem az vonzó hogy 2 nő mit csinál egymással ,.hanem az hogy két nő mit tehet vele . Azért ne tagadd te is élveznéd úgy ahogy én is élveztem anni amikor két lánnyal voltam együtt, a dolgot. Vibrátort pedig csak azok használnak akiknek éppen nincs aktuális szexpartnerük, mint amikor épp neked sincs barátnőd, berakod a pornót és marokmarcsázol gondolom. Na de erre inkább ne térjünk ki. A cikk nagyrészével egyetértettem.

   • “a férfiak számára nem az vonzó hogy 2 nő mit csinál egymással ,hanem az hogy két nő mit tehet vele” -> Azért tegyünk különbséget a két dolog között. Egy leszbikus, aki tényleg az, semmit se fog veled tenni. A hármashoz pedig nem kell, hogy a két csaj biszex legyen, vagy bármit is kezdjenek egymással. Egy srác megtud dugni két nőt is (ha bírja).

    Aki leszbi pornót néz, vagy yurit, azért nézi, mert izgatja a két lányos felállás, illetve hogy nincs ott egy jóvágású srác, aki “belezavarhatna a képbe”.

    “Azért ne tagadd te is élveznéd úgy ahogy én is élveztem anni amikor két lánnyal voltam együtt, a dolgot.” -> Akármilyen furcsa is, engem sohase izgatott a 3-as felállás, ahogy a leszbik sem. =) Aludtam már két lány között, bulik alkalmával többször is, de nem történt semmi se. Általában azért nem, mert az egyik lány vagy már a párom volt, vagy szerettem volna, hogy az legyen, vagy csak barátok voltunk. Tudom, hogy “nem trendi”, de én már csak ilyen “maradi gondolkodású” vagyok, és úgy gondolom, a szex két emberre tartozik, egy férfira, és egy nőre.

    Alkalomszerűen se tudnám elképzelni a dolgot, tartósan meg pláne nem. Biszexel pedig eleve nem kezdenék, vagy döntse el, mi kell neki, vagy hagyjon békén. =P

    “Vibrátort pedig csak azok használnak akiknek éppen nincs aktuális szexpartnerük” -> Nem feltétlen, a leszbikusok például péniszpótlóként használják.

    “épp neked sincs barátnőd, berakod a pornót és marokmarcsázol gondolom” -> Én akkor keresek magamnak nőt. A pornóból kamasz koromban kinőttem. =)

   • Palacsintaxx Says:

    ““Vibrátort pedig csak azok használnak akiknek éppen nincs aktuális szexpartnerük” -> Nem feltétlen, a leszbikusok például péniszpótlóként használják.” kevés leszbikust ismerek talán kettőt nekik nincs ,egy lány ismerősöm rendelkezik ,de az ő elmondása szerint azért van mert ha nincs pasi akkor értelemszerűen kell valami pótlék egyébként megoldja

    “épp neked sincs barátnőd, berakod a pornót és marokmarcsázol gondolom” -> Én akkor keresek magamnak nőt. A pornóból kamasz koromban kinőttem. =)—> persze persze tudom olyan sármos és jóképű vagy hogy azonnal találsz partnert, egyébkén ezzel a megjegyzésemmel csak humorizálni szerettem volna . Inkább arról mesélj, mikor írsz újabb japánnal kapcsolatos cikket?

   • Ilyen stílusút, előreláthatóan, már nem fogok készíteni. Egy ideje már nem aktuális ez a téma, plusz azóta átálltam a “normál” anime ismertetőkre.

 2. Argus Solotov Says:

  Valahogy éreztem, hogy ez lesz a következő XD.

 3. Petrus: Mert a többségük úgy néz ki, ahogy a kép is mutatja. Éppen előző héten volt szerencsém látni élőben egy párt, és hidd el, nem volt szép látvány. Következő postban majd részletezem.

  Argus Solotov: Muszáj volt már őket is helyre tenni. :D Ha már a yaoi megkapta, ne tegyünk különbséget. =P

 4. “A Yuriban lévő szerelem mélyebb, mint az unalmas shoujokban!”

  Bele nem merek gondolni, hogy ezzel mégis mire akart célozni az “illető”… :D

  Ilyeneknél már csak az a jobb, mikor egy animu feldolgozás az eredeti (esetleges) szövegalapú formátuma helyett lecsapva a mozgókép adta lehetőségek labdáját a “másik” dologra megy rá. Ami=*ka-csing*.

 5. Bizony, a Yurifanok közt is van annyi retard fangirl, meg zsebmakker fanboy, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni. Talán annyi, hogy a Yaois oldalhoz képest kevésbé hangosak és idegesítőek.

  De ki tudja mi lesz még itt, ha az ő műfajuk is nagyobb hátszelet kap ugye, by Animax.

 6. Hogy megmondjam az őszintét: még egy ilyen sorozathoz sem volt szerencsém. Nagy valószínűséggel nem is lesz.
  Megyek is vissza kigyúrt, izzadt férfiakat nézni, akik két agyonverés közt egy órán keresztül állnak egymással szemben, és üvöltenek.

 7. És nem is vesztettél vele semmit. =)

  Amúgy mennyire igazad van… két hónapja néztem utoljára a gyúrósak egyik movieját, és máris kezd hiányom lenni övültésből, meg az alatta lévő fasza zenékből. =D

 8. Yuriko-chan Says:

  A pedók mikor kapnak?

 9. Kíméletlen vagy as always. :3

  Én mondjuk szeretem a yurit, mint “műfajt”, de hála a jó égnek egyik megnevezett EPIC LIFE FAIL jelző sem igaz rám, meg úgy őszintén szólva soha nem is tartottam magam HC-yuri fanbolyhónak. Szal ha lehet, inkább a minimális fanservice-szel operáló darabokat keresem, amikből (szerencsére) akad egy-kettő. :3

 10. Tudom hogy ismét kibukott belőlem az agresszív nácifasiszta troll, de hát ez van. =D

  Egyébként amíg érzed az egészséges határokat, a helyén kezeled és néha megnézel egy-két darabot, addig nincs probléma. Egy srácnál még érthető is, miért néz ilyet, bekajálja az eyecandyt, csorog a nyála (rosszabb esetben más is) aztán csókolom. Egy lánynál viszont mindenképp feltételez némi ferde hajlamot.

 11. Megint egy végig-röhögve-olvasható-post, gratula. :D

 12. Kösz, bár szerintem már nem tudom hozni azt a színvonalat, amit még az első Anime Sucks-os bejegyzésnél… talán fogynak a poénok, vagy nem is tudom.

 13. Visszafogottabbra sikerült, csak ennyi. :)

 14. A poszt az fasza. Engem sosem érintett meg sem a yuri, sem a yaoi. Hentai-ból is egyet néztem végig, az is teljesen véletlen volt, tudom, hihetetlenül hangzik, de így volt.

  Ami meglepett, hogy végre egy olyan hím véleményét ismerem, akit nem hat meg a dolog.

  Az önbizalmam közel áll a nullához, királylány sem vagyok, mégsem nézik yurit. Valamit elbaszhattam :D

 15. Hentaiból én csak két-három olyan darabot láttam, ami tetszett, azok is azért, mert annyira gagyik voltak, hogy végig röhögtem. =D

  Lehet írok majd ilyenekről is. =)

 16. ~DD.Angel~ Says:

  Te egy korlátolt, buta, faszista féreg vagy!
  El kéne már jutni az embereknek oda h végre belássák nem a származás v a nem számít hanem csak a szerelem! Éss igenis mélyebb szerelem van 2 lány v fiú között mert nekik lekell küzdeniük a társadalom korlátait és feldolgoznijuk h kettejükszerelméből nem születhet gyerek. Elfogadni kéne a másságot, mer minden ember más! Nem a külnbözségeket kénekeresni hanem szeretetben élni mert minden ember egynlő! A hozzátok hasonlók miatt, igen TIMIATAATOK nem lehet ez! Te vagy a hibás h ieneket irkálsz és azok is akik erre csámcsognak ezt likeolják pedig elítélniük kéne! Azért törtek ki a háborúk is mer ijen gondolotaknak engedtek teret.
  Ki vagy te h elítéld a leszbikusokat v azokat akik ezt szereteik mégha animében is?! Egy senki vagy!

  • Mah boi…

   Ez igen… javaslom következő alkalommal, mielőtt kommentet írsz, olvasd át párszor A magyar helyesírás szabályai című könyvet, hidd el jót fog tenni, mert a Fasiszta, az nem faszista. =)

   Különben meg miért beszélsz többes számban? Csak nem általánosítasz? =P

   Bizonyára Hardcore Yurifan lehetsz, ezért hát nem is várok el tőled olyat, hogy felfogd ennek a bejegyzésnek a lényegét, ami elárulom, a görbe tükör lenne. Hogy magadra ismertél a leírás alapján… arról meg nem én tehetek.

   “minden ember más” “minden ember egyenlő” -> Tipikus liberalista Fail, ha minden ember más, akkor hogy lehet minden ember ugyanolyan? Gondolkozz már, mielőtt nagyot akarsz mondani.

   Toleranciáról és elfogadásról pedig akkor gyere majd ide okítani, ha képes vagy normális hangnemet megütni.

  • Argus Solotov Says:

   Előszöris a fasizmusnak mi köze ehhez? Nézz utána a fasizmus fogalmának.
   Másodszorra meg “ki vagy te”, hogy megszabd, mit KELL elfogadnia valakinek, és mit nem? Nem, nem kéne elfogadni, semmit nem KELL elfogadni. És képzeld Aranyom, senki sem egyenlő, és igenis van, aki ugyanolyan, mint a másik. Majd biztos kinövöd ezt a baromságot, de az is lehet, hogy nem. Mindegy, nekem már elegem van a hozzád hasonló tarisznyáslányokból, akiknek egy van: pofájuk, és egy nincs: élettapasztalatuk.

  • “mert nekik lekell küzdeniük a társadalom korlátait és feldolgoznijuk h kettejükszerelméből nem születhet gyerek.”
   Biztos Romeo és Júlia is ezt állították. :D A mondat második fele meg ugyanúgy igaz azokra, akik meddőségben szenvednek.

  • Na igen, de hát ez ugye egy hetero pár esetén szerintük “nem olyan mély”. Egyszerűen már belefájdul a fejem a hülyeségeikbe.

 17. Ismét egy jó írás. ^^
  Nem szeretem se a yaoit, se a yurit. Jó látni h nem minden pasit izgat ez a két lányos dolog! ^^

 18. Igen, bár e téren egy kisebbséghez tartozom. A srácok többsége felszínes és hülye… Elhiszi, hogy amit XXX pornóként lát, az valós, aztán csodálkozik, hogy az igazi leszbikusok kicsit máshogy néznek ki. =P

  A Yuri meg epic fail, idealizáltabb mint bármilyen shoujo.

 19. Az egész post FAKE, és kész!

 20. Hát ezt jól megaszondtad… és egészen pontosan miért is? Esetleg érvek? Már csak hogy legyen mihez viszonyítani, hogy akkor mi a Real.

 21. Legyen annyi elég, hogy te nem vagy ebben benne, így nem is tudhatód, hogy hogyan érez egy YuriFan Girl or Boy, vagy éppen mi zajlik le benne, szóval őket is meg kellene kérdezni, nem csak azokat akik ugyebár rühellik ezt a műfajt. És csak általánosítasz amit látsz, halassz a többiektől…Your All Post FAKE!!!

 22. Oh my…

  Szokásos fangirl duma, a bizonyítvány magyarázásáról, meg a rejtett tudásról, amit csak a kiválasztottak érthetnek… aha, tök jó. Tudod nekem nincs szükségem arra, hogy junkiek elmélkedését hallgassam az anyagukról, mert rendelkezésemre áll valami sokkal hasznosabb, élettapasztalat, valódi párkapcsolatok alapján. Plusz némi tájékozottság eme szubkultúrában. Azt hiszem többre nincs is szükségem, hogy átlássam a dolgokat.

  Ha valaki ezt a stílust fanolja, tegye, joga van hozzá, nekem meg jogom van elküldeni a búsba ha hülyeségeket beszél, és csak hogy tisztázzuk, ha valami Fake, hát akkor a Yuri az, drága.

  Egyébként hagy kérdezzem meg (már ha nem vagyok indiszkrét) volt már férfival dolgod, vagy leszbikus vagy? Nem kötelességed válaszolni, csak érdekelne. =)

 23. Yuri animébe én sem tudnék belenézni. Nagyon távol áll tőlem a műfaj

 24. Én belenéztem, és konstatáltam a tényt, hogy ezek bizony idealizáltabbak, mint bármelyik mezei shoujo strory.

 25. Patrícia.Light Says:

  Te tényleg 1 szörnyeteg vaggy! Miközöd van ahhoz h ki mit szeret vagy ki hogy él? Volt e barátja v meik nemhez vonzódik? Semmise!
  Utálod a Yurit? jóvan akkor utálod, teszünkrá! de hagydbékén azokat akik látják azt amit te nem, és tudják szeretni! Igaza van wertiqnek, nem értheted meg mert nem is érted!

  • “teszüNK rá!”?

   A Yurileves az yurileves, elvársak! Internacionálé performanszot de izibe! :D

  • Yuriko-chan Says:

   Ha tesztek rá, akkor miért idegesítitek magatokat feleslegesen?

  • “Teszünkrá”… igen, ebből is látszik, hogy mindig mást mondtok, mint amit tesztek. Próbálod úgy beállítani, hogy nem érdekel, miközben nagyon is érdekel, hiszen itt pattogsz, személyeskedsz, és próbálsz sértegetni.

   Észre se veszed se te, se az előtted lévők, hogy a bejegyzés már azzal elérte létrejöttének célját, hogy felidegesített és rávett arra, hogy itt égesd be magad. Azzal hogy indulatoktól fűtve billentyűzetet ragadsz, csak azt támasztod alá, hogy tényleg sztereotip vagy, és ennél fogva a bejegyzés sem alaptalan, ergo végső soron nekem adsz igazat. ;P

 26. [Laugh] You call me a monster? You’re wrong. I’m the devil!

  Azta a paszta… emberek… sohasem gondoltam volna, hogy pont a Yuri kapcsán jön majd erre a fangirl roham, de nem baj, hajrá, írjatok csak minél többen! =P

  “nem értheted meg mert nem is érted” -> Gyönyörű megfogalmazás, ezért 5* jár FAIL-ből. =)

 27. “Miközöd van ahhoz h ki mit szeret vagy ki hogy él? Volt e barátja v meik nemhez vonzódik? Semmise!
  Utálod a Yurit? jóvan akkor utálod, teszünkrá!”
  Ha annyira teszel/tesztek rá, akkor mi az eres faszomért kommentálsz?
  Ezt nem értettem soha, a blog az nem más, mint random emberek szellemi melléktermékeinek nyilvánossá tétele. Fejezd ki nem tetszésedet, de ezzel a leszarom dumával ne jöjjünk már, mert ennél nagyobb faszságot el sem lehet követni az interneten. Valahogy megtaláltad ezt a blogot, elolvastad a cikket, megfogalmazódott benned egy vélemény, leírod, de közben leszarod? OH-MY-GOD!!!!

 28. Ejj de jó kis war kezdődött itt el, pedig a yaoi kapcsán számítottam ekkora fangirl okosságokra… :/ Na nem baj, jöhetnek nyugodtan, körmöljenek csak, én meg hátradőlök és élvezem ahogy sorra beégnek. ;P

 29. Lilla-chan Says:

  Elolvastam az írásod és a kommenteket is. Aza gond vele hogy nemérted meg hogy egy fan se tudja az ilyeneket csakúgy ignorálni.
  Én nem vagyok yurifan, egy v két ilyen animét láttam de megtudom érteni mit éreznek.
  Szidják a kedvencüket, még jó h nemfognak neki örülni és beszólnak!
  Képzeld magadat a helyükbe, te mittennél ha lealáznák pl a shonent? Jogosan ideges lennél és elküldenéd a francba az illetőt.
  Ennyi a véleményem.

 30. De igen, pontosan tudom azt, hogy nem képesek ignorálni a provokációt, ezért is jött létre részben ez a bejegyzés.

  Ha valaki nem ért valamit, akkor a fentebb látható fangirlök biztos nem, hiszen annyi helyzetfelismerő készség se szorult beléjük, hogy átlássák a bejegyzést. Helyette felidegesítik magukat és anyáznak egy sort. Csak indulj ki magadból, te átláttad a bejegyzést és képes vagy értelmes hangnemet megütni, ők ugyanerre nem voltak képesek, és erre a rajongás nem mentség.

  Én is szeretek dolgokat, de ha valaki ír valamiről, mondjuk a Dragon Ball-ról egy troll bejegyzést, kiforgatva, kifigurázva a sorozat hülyeségeit, akkor vele nevetek és nem kurvaanyázok csak azért, mert szeretem a Dragon Ball-t.

  Úgy is lehet valamit szeretni, valamiért rajongani, hogy nem feledkezünk meg róla, hogy bizony az is csak egy szórakoztató termék, aminek ugyan úgy megvannak a saját marhaságai, mint minden másnak. A fentebbi 3 grácia erre tökéletesen képtelen volt, helyette sikeresen bemutatták, milyen is egy sztereotip fangirl.

 31. Master.Sesshoumaru666 Says:

  Cső!
  HAHAHA! Te egy idióta vagy! XD
  Tud meg h én imádom a yurit, nem tagadom! Te valami olyasmi fajta ember vagy mint az osztájtársaim akik álló nap a bebaszásról meg a dugásról tudnak beszélni! Szal én inkább nézem ezt http://www.tube8.com/hardcore/skankiest-lesbian-sluts/174051/ mint h részegen kukákat borogassak meg koncerten hánnyak!
  Szar lúzer vagyok? Hát nem nagyobb mint TE! Mer tod mindenki magából indul ki, te köcsög!

 32. Kész emberek, meg van az év hozzászólása! =D

  Egyrészt gratulálok neked, hogy ilyen nyíltan és büszkén felvállalod, mire gyúrod a kolbászt, másrészt el kell hogy keserítselek, a tinédzserkor a suli mellett a bulizásról, a hülyeség kiéléséről, a tapasztalat szerzésről szól, mielőtt még bekerülnél a munka világába. Ergo te szépen elpazarolod a tini éveidet néhány pixel macára történő zsebhokizásra, ahelyett, hogy igazi nőket keresnél… gratulálok, csak így tovább! ;P

  “mindenki magából indul ki, te köcsög!” -> Ezt de benézted… Ultimate FAIL! XD

 33. Epic butthurt detected. :D

  Plusz gratula hogy csak felete-fehérben látod a dolgokat. Esetleg megfordult a fejedben az, hogy nem csak és kizárólag bebaszva létezik az ember ilyen korban? Hogy mást is csinál, nem csak a “kuka borogatás”? Remek kis realitáskép szó se róla.

 34. Én is piálgattam, buliztam még pár éve aránylag sűrűn, és bizony nekem is volt olyan, amikor minden héten sikerült valamennyire berúgni, néha akár többször is, és persze a nőket se hanyagoltam, meg hülyeségeket is csináltam (mondjuk rongálni nem rongáltam)… DE! A tinédzser kor erről (is) szól, hogy az ember nagynak és mindenhatónak képzeli magát, aztán letörik a szarva, kiéli a baromságait, néha pórul jár, aztán az értelmesebb többség úgy is rájön arra, hol vannak a határok és meddig érdemes elmenni. Szerintem ez fontos a belső gátak kialakulásához.

  Na most ehhez képest az a felfogás, hogy kizárom magam mindebből, de közben meg valami sokkal perverzebbel, betegebbel pótolom, és ezt még fel is vállalom büszkén, nos elég nagy antiszoc kreténség. Az ilyenekből lesznek aztán a párnadugók, meg a pöcsös Haruhival pózolók.

 35. Ugyan a pornó valamennyire része a tinédzserkornak, lehet jókat röhögni, amikor XY rámegy a PornHubra info órán mikor a tanár nem figyel oda, de azért életstílusnak tartani a pornónézést, hogy nyersen fejezzem ki magam, elég nagy baromság.
  Egyébként az a gond, hogy bármelyik fél is magyaráz, lényegében a beképzelt, műbölcs antiszoc “kockák”, így jobb szó híján, semmiben sem különböznek a kukát borogató, minden nap szülei pénzén bebaszó kis partyface-ektől. Mindkét félnek van esélye, hogy levetkőzze ezeket a dolgokat mire már bekerül a nagy betűs Életbe, vagy sikerül nekik vagy nem.

 36. Ki volt ez a Yuris szerencsétlenség Peti? Oo”
  És én még rákattintottam a linkre! Bleh… -_-

 37. Fogalmam sincs ki lehet, IP alapján valahonnét Szegedről írt. Ja igen a videó… kíváncsiságból én is belenéztem, és egyetlen kérdés fogalmazódott meg bennem… hogy lehet erre kiverni? Totál középszerű hentai, meglehetősen szar szinkronnal.

 38. Kiyya-Chan Says:

  Durván náci arc lehecc te.
  A leszbikusság… (Törölve, nem érdekel milyen ügyesen tudod a wikipédiáról kimásolni a cikket, és különben sem kell zseninek lenni ahhoz, hogy kitaláljuk mi történik akkor, ha összezárunk egy csomó egynemű embert egy szigetre, hogy ott éljenek.)
  A shojoai lényege az a tiltott tüzes szenvedély. Ami csak 2 nő között jöhet létre. Ilyen fura érzés. Ők nem érinthetik vagy szerethetik úgy egymást nyiltan mint egy heteropár. Nem ölelkezhetnek és csókolozhatnak bárhol. El Kell rejteniük és titkolniuk a valódi érzéseiket.
  4 éve olvasok nézek yurit. Nem a szex a lényeg az érzelmek.

  • Argus Solotov Says:

   Te nemtom, melyik országban élsz, de itt lassan azoknak kell elbújniuk, akik a másik nem iránt érdeklődnek… Ki a tökömnek kell itt elrejtenie bármit? Esküszöm a f***om kivan az ilyen hülye tarisznyáslányokból, mint (IGEN, PONTOSAN) belőled. Természetesen bele kell megint keverni a nácikat is, hadd forogjanak a sírjukban, nembaj, hogy közük nincs az egészhez, de manapság úgyis mindenkit lenácizunk, akinek nem tetszik az arca, ugye?

  • Most köztünk szólva, inkább legyen valaki náci, mint leszbi.

  • Így bizony. =)

 39. Na akkor kedves Kiyya-chan, tudod nekem volt már néhány párkapcsolatom nőkkel, heteroként, és elárulom neked, volt már részem jó párszor szerelemben és tüzes szenvedélyben is. Ezt nevezik tapasztalatnak, aminek merem feltételezni, te erősen a hiányában vagy. Ennyi faszság után, amit itt összehordasz, én bátorkodlak téged hülyének minősíteni. Ha pedig már úgy is a wikipédián jártál, elolvashattad volna a náci fogalmát is.

  Persze biztos az én hibám, hogy undorodom az egyneműek enyelgésétől, és legszívesebben jól felpofoznám az összes hülye picsát, aki már 15-évesen divatból, polgárpukkasztásból beáll az “öntudatos leszbikusok” közé úgy, hogy a valódi párkapcsolatról fogalma sincs, és ha így halad, nem is lesz sose. Ha pedig valaki akkora idióta, hogy 1-2 napos, hetes futó kalandok után valami paraszttal leírja a férfiakat, és beáll puncit nyalni, az az ő baja, felőlem aztán úgy bassza el a saját életét ahogy akarja, legalább megtartja a selejtes génjeit saját magának.

  A yurinak meg aztán végképp semmi köze sincs a valódi leszbikusokhoz, a yuri az kérlek szépen egy agyon idealizált szar, amire aggszüzek szokták kiverni.

 40. “Ha pedig valaki akkora idióta, hogy 1-2 napos, hetes futó kalandok után valami paraszttal leírja a férfiakat, és beáll puncit nyalni, az az ő baja, felőlem aztán úgy bassza el a saját életét ahogy akarja, legalább megtartja a selejtes génjeit saját magának.”

  Egy fórumon olvasgattam a leszbikus “Yuri fangirl bázis” látogatóinak hozzászólását, és a legtöbbjük a fent idézett szöveget tolta be. Szívesen elküldtem volna őket az anyjukba, de megesküdtem hogy animés fórumot nem fogok értelemmel fertőzni.

 41. Fogadok ha Yuri Gyuri lenne nem lenne akkora fan klub.Bár ki tudja.

 42. Nemérdekel mennyire értelmetlen ide írnom, megpróbálom a lehetetlent és körülírom neked miről szól a Yurikban ábrázolt leszbikusság…

  Egy leszbikus NŐ sosem tekint úgy egy másik nőre, mint egy megszerzendő zsákmányra. Egy leszbikus NŐ nem akarja “meghódítani” a másik NŐt. Egy leszbikus Nő inkább befogadja a másikat, apránként felfedezi. Minden NŐ egy CSODA, akit napról-napra, percről-percre újra fel kell fedezni! A férfiak mindíg ott rontják el a kapcsolataikat, hogy ezt nem tudják, vagy elfelejtik.
  Egy igazi NŐt nem lehet “megúnni”, mert annyi minden van BENNE, aminek a felfedezéséhez egy élet is kevés. És két NŐ együtt, az már kétszer annyi csoda, kétszer annyi felfedeznivaló.

  A leszbikus szex nem úgy kezdődik, hogy egyik NŐnek a másik “eszeveszettül megtetszik” és a másik NŐ ettől “beindul”! Ez az, amitől a leszbikus ne heteró! A leszbikus szex lelkizéssel kezdődik. Méghozzá azért, mert egy NŐnek először a LELKÉT kell kielégíteni és csak azután a testét. Két NŐ nem csak egymás lelkét fedezi fel, hanem közben folyton a sajátját is. Két NŐ nem csak egymásra csodálkozik rá, hanem önmagára is, nem csak a másikat fogadja magába, hanem önmagát is.

  Ez egy olyan dolog, amit a hetero férfiak gyakran sose érthetnek meg. Egy NŐt nem elég folyton újra felfedezni, hanem a NŐnek önmaga csodáit is újra be kell mutatni. Úgy kell felfedezni egy másik NŐt, hogy Ő önmagát felfedezhesse, hogy Önmagára rácsodálkozhasson, hogy olyannak lássa saját magát, ahogyan még sohase látta! Ha egy NŐből nem tudsz előhozni valami olyat, amit önmagában még nem tapasztalt, akkor valamit nagyon elszúrsz!

  Ha TE egy “igazi NŐ” lennél, akkor jóval több időt szánnál arra, hogy a másik NŐnek megismerd a lelkét! Akkor valóban fel akarnád fedezni a másik NŐt, és nem csak a külszínt, hanem benne az EMBERT. Ha így teszel akkor beszélgetni fogsz vele sokat, és hagyod, hogy Ő is beszéljen, megpróbálod megnyitni, hogy beszéljen az érzéseiről, és Te is beszélsz a Te érzéseidről. És iszonyú sokat LELKIZEL Vele! Annyit, amitől egy férfi már rég kiszaladna a világból!

  És ha lelki oldalon felfedeztél BENNE valami olyat, amit még soha senki, és amit Ő sem mert volna önmagában felfedezni, amit Ő sem mert volna önmagának bevallani, akkor, de csakis akkor Ő akar majd Téged felfedezni… És akkor kezd el majd igazán szenvedni és gyötrődni… és akkor jön rá arra, hogy egy férfi mellett sosem fogja azt megkapni, amit egy NŐtől megkaphat… És ezen a ponton beszélhetünk a testiségről.

  TE nem vagy külömb, mint akármelyik férfi.

 43. Ez fájt….

 44. Tessék, ilyen az igazi leszbikus szex, lehet tanulni és ámulni : D
  http://www.redtube.com/135005

  • Pornó… ennek is megvolt a maga “varázsa” úgy 5.es koromig. Aztán rájöttem, hogy amúgy rohadt unalmasak, és röhejesen túl vannak játszva. =D

   Ez is olyasmi, mint amikor 16 évesen “totál menő” dolog volt péntekenként bebaszni. Aztán 1-2 év múlva rájött az ember, hogy hát hoppáré, lehet mértékletesen iszogatva is bulizni. =)

   Nem tudom a fentebbi hölgy, aki itt kiselőadást tartott az előbb, hány éves lehet, de vagy nagyon fiatal, vagy nagyon hülye, persze a kettő nem zárja ki egymást. =)

   • Addig jó nekünk, amíg nem tér vissza. Nem tudom elképzelni, milyen lehet ez az “igazi nő”, akire gondol, de inkább valami torz mesekönyvből nyerhette az inspirációt. Évekkel ezelőtt egy kirakatban láttam is egy borzadály mesekönyvet, melynek a címe: Nézd, itt a köldököm. Hogy lehet ilyen címet adni egy gyerekeknek szánt könyvnek?

 45. A bejegyzés tetszik. Meg ez így tényleg igaz. Csak azt nem értem, hogy te mégis, hogyan akarod hozzá kapcsolni az ANIMÁCIÓT ami tömény fantáziából van..a valósághoz?! Ezzel azt akarom mondani, hogy ne csodálkozz azon, ha a yuri-s animékben ilyen lányokat látni, hát azért gondolhatod, hogy mindkét lány tökéletesen van megrajzolva szépek, aranyosak, hogy a nézőknek tetsszen, de ez csak fantázia. A valóság teljesen más ezt mindenki tudja.

  • Nyilván nem véletlen, hogy “tökéletes külsejű” hölgyeket alkalmaznak ilyen szerepekre, akár rajzolva van a “románc”, akár nem, hisz ellenkező esetben, nem érnének célt. Mert a cél az, hogy a néző, a nyálát (és opcionálisan, más testnedveit is) csorgassa a látottak alapján, amire a szomorú valóság (mint általában), most se nagyon alkalmas.

   Ugyanakkor sok fan sajnos elfelejti (vagy fel se fogja), hogy amit lát, az bizony keményen idealizálva van, alaposan nyakon öntve mézes mázas biszbasszal. Ráadásul még meg is akarják magyarázni azt, amit felesleges, és mindenféle elméleteket gyártanak, például arról, hogy egy yuri lovestory miért “mélyebb és kifejezőbb” mint egy hasonló paraméterekkel rendelkező, átlag shoujo. Pedig valójában semmi másról nincs szó, mint hogy a szépfiút kicserélik, egy fiús lányra. (Igazából ugyan ez a yaoi is, csak épp ennek a fordítottja, ahol a szép lányt cserélik ki, egy lányos srácra.)

Minden vélemény számít!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Követem

Értesítést küldünk minden új bejegyzésről a megadott e-mail címre.

Csatlakozz a 62 követőhöz

%d blogger ezt szereti: