Egy tanulságos videó

Mocskos dolog a politika, de ezt most muszáj…

Reklámok

12 hozzászólás to “Egy tanulságos videó”

 1. Valóban érdekes videó volt. Bár egyik nemzet/nemzetiség pártját se fogom a sok szardobálás miatt, ami eddig végbement, de azért valóban elgondolkodtató :]

  • Pártját én se fogom egyiknek se, birka az összes Nyugati ország, de legalább már kezdik belátni, mivel is jár a bevándorlás és az úgynevezett multikultúra.

 2. A tipikus zsidókban leginkább az kelt ellenszenvet, hogy még a legkisebb, legsemmitérőbb, vagy éppen majdhogynem alapjában ingatag lábakon álló dolgaikat is olyan tisztelettel kell/kéne tisztelni, hogy az csak na. Például a holokamunak szinte már a fele se lesz igaz lassan, itthon mégis igyekeznek fontosabbá tenni, mint a mi hasonló kaliberű, de valósabb szerencsétlenségjeinket. Érdekes módon a Don kanyarban elesettek soha a büdös életben nem fognak annyi figyelmet kapni a médiában, mint a holokamunak nevezett hamis sz*rrágás, amitől még az egyszeri Mariska nénit is hűvösre tehetik, ha kétségbe merik vonni. Mily’ érdekes módon világviszonylatban a drezdai terrorbombázás legalább olyan súlyos tragédia volt, mégis, ez sem kap méltó figyelmet a holokamuhoz képest, és pláne ekkora “értelmiségi” orrfennhordást. És úgy grátiszban a több millió halott, aki történetesen nem volt zsidó. Fordított esetben szinte biztos, hogy pont a holokausztra tenne magasról e népcsoport.

 3. A történelemtanárom úgy tanította nekünk a holokausztot, hogy:

  “Nagybetűsen Rengeteg ember halt meg ott… és negyedannyi zsidó.”

 4. A zsidók… öregapám tudna róluk mesélni évekig. 😀
  De teljesen igazak a vádak ellenük csak annyi a baj, hogy már mindent felvásároltak köztük Magyarországot is.
  ( Még a vizet is, nem konkrétan de a csöveket igen. )

  Szóval egy elég sunyi népség de mit lehet tenni?
  Másik gond az a nagy közömbösség ami Európában van, mindenki leszar mindenkit, pedig egy összefogás csodákra lenne képes és nem kéne mindig az amerikai példát követni.

 5. Amerikában még jobban basztatják a zsidókat, mint Európában, lásd: http://kuruc.info/r/34/70309/

 6. Mit ártottak nektek a zsidók? Ha nem tudnátok 48ban résztvettek roma és zsidó hősök, ugyanúgy mint 56ban.
  Jobbikról annyit hogy nem nemzeti szocialisták ők, hanem nemzeti bolsevikok. A miép legalább nem tagadta, hogy nácikból áll.
  Gárdások jaj elnézés, most már polgárőröknek hívják magukat miért nem mennek hivatásosnak? Masírozhatnának Afganisztánban ha már ennyire katonásdit akarnak játszani nem? Jah hogy ott meg is lehet halni a roma meg nem lő rájuk.
  Kereszténynek mondják magukat, közben a keresztény és zsidó vallás fő értékét, az élet tiszteletét veszik semmibe és a jogokét amit a felvilágosodás tett hozzá.
  Jó lenne már felébredni, a problémák mindig voltak, nem lehet rájuk megoldást találni, együtt lehet élni velük. 😉

 7. Nekem spec semmit se ártottak direktbe, de bizony tény, hogy a történelem során bárhová is mentek, minden nép, civilizáció rühellte őket.

  Zsidó és cigó hősök? Egyet mondj már légy szíves. Amúgy igen, 48-ban vettek részt cigányok, mint segédmunkások az ágyúöntők mellett. Zsidók szintén voltak, lőszerrel, puskaporral, kanóccal kereskedtek, aztán amikor jöttek az Osztrákok, Oroszok, nekik adták el jó pénzért, utána később ezeket aztán szépen fel is akasztották hazaárulás vádjával.

  Roma nem lő rájuk? Még az a csoda, hogy odáig nem jutottak el, egyelőre leragadtak a kapa, kaszanyélnél, meg a buga “szamuráj kardoknál”.

  Keresztény és zsidó vallás meg az élet tisztelete… na ne röhögtess már, fogtál már te a kezedbe történelem könyvet?

  Együtt lehet velük élni? Rendben, akkor élj velük te együtt, javaslom ózd környékét, ne Pestről ugass.

 8. Lool! Az anime mellett a zsidók ”Holokausztja” is stépen butítja a népeket, sztereotípiával mérgezve az agyukat… Cúna nácik, gonoc Hitjej! Ja persze Az arabokat ölni szent dolog ám! Református családból vagyok, ismerem a Bibliát, de tudom, hogy a zsidók azt se tudják, miről szól az Újszövetség, mert nem ismerik el, mivel nem azonosul az édekeikkel meg az ideáljukkal. A lényeg az, hogy sokan ugyanúgy istenítik a zsidókat, mint egy otaku az animéket…
  Na, akkor adjunk nekik is nevet: Mondjuk… Júdeista… vagy… GYÖKÉR.
  Kedves GYÖKÉR barátaim, tegyétek fel a kérdést, ha Jehova kegyes, akkor MIÉRT MAGYARNAK SZÜLETTETEK???

  Amúgy meg, nem MINDEN zsidó vérgonosz, van az egyszerű zsidó átlagember, aki rosszkor rossz népbe született. Mindig akadnak kivételek, csakhát megvan az a 99% átlag, ami alapján ítélkezünk.

  ÉS HEIL, HITLER:DDD
  Nem, őt se kedvelem, de nem tudja senki, miért tette, amit tett, csak egyoldalúan feltételezgetnek. Ő is egy ember volt, nem az ördög. Ennyi erővel Nagy Sándor is az volt.

 9. Ha igazi zsidót akarsz találni, azt már nem fogsz. A németek által megölt 6 millió civilnek csak egy része volt zsidó, a többi szláv, meleg, roma stb. De azok a zsidó askenázi zsidók voltak, akik olyan távol vannak az sémi zsidóktól, mint mi magyarok a finnektől. Genetikailag, szóval semmi igazi alapja sincs annak, hogy zsidók, csak zsidójegyekkel rendelkeznek. (Ahogy a finnek is a Finnugor kiállításon mondták a Szépművészetiben: “Szép, szép, hogy gondoltok ránk, csak az alapja nem valós.”) Aztán az askenázik több alijában betették a lábukat a Közel-Keletre, keveredtek az ottani zsidókkal és kész, a tényleges zsidók eltűntek, ők is elnyomva élnek a saját honjukban, ahol már a XIX. században az angolok befertőztek a cionizmussal (ami voltaképp a zsidó nacionalizmus).

  A videó még annyiban ferdít, hogy a németek nem voltak előbb nácik, mint az oroszok kommunisták, az amerikaiak liberalisták. Ez pont fordított sorrendben volt. A fasizmus is csak a II. világháború után jött. Az I. világháború még a nacionalizmus-sovinizmus párosával vívódott, de arra már évtizedek óta készültek az országok, csak nem mertek agresszorként fellépni. Mert ha vesztenek, ők a hunyók. A pánszlávizmus miatt mozgolódtak az oroszok Szerbia miatt, amire a németek is mozgósítottak. Egyik se akart leállni, a németek megelőző offenzívába kezdtek, csak hát az orosz antant állam volt. Így kezdődött a két frontos háború, mivel a belgákon át lehetett bekerülni a franciák hátába, de az meg szuverén államsértés és megint csak nem szerették. Aztán kimerülgettek sorjában az államok hátországai. Eladósodtak Amerika felé, aki elsősorban fegyvereket vitt nekik civil hajókon (pl. Lousitania). Amikor nem tudtak fizetni, mert a sarcok részletei se érkeztek meg, bedőlt az amerikai gazdaság is, ez volt az 1929-es világgazdasági válság alapja. Ami elég elégedetlenséget szült, hogy mindenhol a radikálisok vagy a radikálisabbak kerüljenek hatalomra, vagy törvénykezési pozícióba. Az oroszoknál eddigre már működött a hadikommunizmus, s készülődött az ukrán népirtás.

  Szóval az első része egy merő ferdítés, de mivel az askenázi zsidók vagy olyan származásúak voltak néhány kulcspozícióban, valahogy ingerelte a sztereotípiát. A mai izraeli zsidók egy új “faj”, akik vannak olyan rosszak, mint a nácik voltak. Csak “hát ők zsidók, ne bántsuk őket…” — meg a darált lófitymát porcukorral.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: