Politikai Fail

Azt hiszem senkinek sem kell bemutatnom, mi is történt Gyöngyöspatán illetve az ott történtek kapcsán politikai szinten. Ugyan már megfogadtam, hogy politikáról nem nyilatkozom, mert csak felbaszom rajta magam, de ezt most mégis blogolnom kellett, mert egyszerűen szánalmas és elszomorító. Különösen az a faszfej Pintér az akit az egész családjával együtt szívesen leköltöztetnék oda, nem sokáig, csak egy hétre, hogy addig is éljen azok között, járassa közéjük a gyerekeit, unokáit, akiket annyira véd, ne a parlamentből ugasson. “Kedvencem” amúgy ez az egész evakuálásnak álcázott kirándultatás volt, amit az az Amerikai alak pénzelt, aki mint kiderült majd az egész LMP kampányt is állta. Egyébként az LMPsek is nyugodtan leköltözhetnének oda kicsit, bár amennyire elvakult liberálisok, még annak is örülnének ha a cigók rájuk törnék az ajtót, kapanyelet állítanának a hátukba, és kipakolnál a lakásukat. A tervezett és (azt hiszem nyugtázhatjuk annak) hamarosan bevezetésre kerülő “egyenruhás bűnözés” törvény pedig igazi nonszensz baromság, kíváncsi vagyok mennyivel csökken majd az atrocitások száma, mert gyanítom, semennyivel. Na azt hiszem többet is írtam erről, mint amit érdemes volt, abba is hagyom, mert csak még idegesebb leszek. Néhány ajánlott video…

Reklámok

17 hozzászólás to “Politikai Fail”

 1. Yeah, ez a “három év megfélemlítésért” törvény úgy röhej ahogy van: azon túl hogy a nevezett “fasiszták” konkrétan még nem vertek/öltek/loptak egy legyet se, inkább örülne a sündőrség hogy segítséget kap a civilektől, ha már olyannyira slágertémává vált a nincs pénz a rendőrségre lemez. Külömben is, érdekes módon a nem cigó lakosság nagy (inkább az egésze) kimondottan örül nekik, ergó azokban keltenek félelmet akiknek van is okuk rá (navajonkik).

  A leköltöztetéshez annyit, hogy Pintér és az LMP brancs mellett a Szijjártó Petikét is vihetnék magukkal nyugodtan, amilyen nagy pofával tud ő (is) nyilatkozni erről az egészről. Kíváncsi lennék hogy például a Szögi Lajos lányainak a szemébe ugyanúgy képes lenne-e szemrebbenés nélkül ekkorát hazudni…

 2. Az a parlamenti beszélgetés tetszett még, amikor elmondta a kis készülő BTK módosítást Pintér, aztán a felszólalók közül az MSZP, LMP duo egyformán lehúzták a kormány eddigi “tevékenységét” mindenféle indokokkal, álindokokkal, de azért a lényeget illetően nagy összhangban az áldásukat adták rá.

  Ez a félelemkeltés mint vád kész röhej, hiszen azok élnek félelemben, akiknek erőddé kell alakítaniuk a saját házukat. Ráadásul még azt se lehet csak úgy, hiszen ha egy cigó megsérül vagy megpusztul betörés közben, még az ott élőket akarják börtönbe zárni érte.

  • …és ha a cigányok bennem keltenek félelmet? Akkor én is följelenthetek random, az utcán sétáló cigányokat? Kötve hiszem. 😦

   • Hát persze hogy nem, hiszen belőled nem lehet politikai eszközt csinálni, amivel eltusolhatjuk a valódi problémákat “fasiszta veszély” címen eladva azt mind itthon, mind külföldön.

    Hát nem jobban mutat az egy Francia/Német/Angol/Holland lapban, hogy a Fidesz Magyar kormány megvédi a szegény, nincstelen kisebbséget a rasszistáktól, mint hogy csökkent az államháztartási hiány, esetleg nőttek a bérek? Ugyan… sajnos egyértelmű melyiknek van nagyobb hírértéke. =(

 3. Pintér nálam a No.1 Most Hated politikus EVER!!! Talán Mohácsi Viktória az, akit jobban rühellek, de ahogy 0 érzelemmel, pökhendi módon, szemrebbenés nélkül belehazudik az emberek képébe, az egyszerűen gyomorforgató. Schiffer se egyszerű. LMP = Lehetsz Megint Pedofi, az.
  Én a Jobbikosokkal vagyok! Legyen végre nyugalom, kapjanak el minden tolvajt, legyen az zsidó, cigány, magyar, akármi.
  Vona mindent elmond. Hosszú videó, de nagyon igaz:

 4. Ilyenkor a nagy honérzettel rendelkező 2 ajtós szekrénnyi úriemberek hol vannak? :/

 5. Börtönben, vagy kussban természetesen.

 6. Persze hogy nem Gyöngyöspatán rendet rakni…

  • A gond ott van, hogy sem a média, sem a politika nem áll mellettük. Nagyobb dolgokat nem tudnak véghezvinni. A magyar ember olyan, hogy ha elkezd ezzel a problémával foglalkozni, esetleg a megoldásán foglalatoskodni, akkor bizonyos politikai erők előhúzzák a rasszista kártyát, és BAMM, inkább mindenki meghátrál. Az emberek nem rasszista okokból védik meg magukat (ez így elég viccesen is hangzik), de inkább bepucsítanak ezeknek, mert egyrészt nem igaz, másrészt nem tudják az igazukat sehol sem hangoztatni, harmadrészt meg nem akarnak még nagyobb bajt. A gondok itt kezdődnek, meg persze a tolvaj cigányokkal. A cigányok meg nagyon imádnak és tudnak is hazudni. Egy írni-olvasni nem tudó 3 általánost végzett ember majd pont tudjak i az a Szálasi, és mit követett el. 😀 El is hiszem.

 7. Hiába mennének oda, a rendőrök olyan villámsebességgel letartóztatnák, feloszlatnák őket, hogy a “rendrakás” még csak el se kezdődhetne. Amúgy nem érdekes ez is… amikor a lopások, betörések, lincselések történnek, egy rendőr sincs az egész faluban, de amint feltűnik 2-3 “gárdista” kinézetű emberke, máris ott teremnek teljes hadi díszben pompázva… vajon hogy csinálják?

 8. Kirekesztő náczik vagytok. Nincs cigány bűnözés, csak egyenruhás bűnözés van és megfélemlítés. Változtatni kell ezen, igenis Lehet Raj a Politika!

 9. Pontosan így van, csak eddig nem vettük észre. Kösz, hogy megvilágosítottad nekünk, magunktól sohase jöttünk volna rá. =)

 10. finirétes Says:

  Én nem is bírom az ilyen videókat végignézni,csak felidegesítem magam.
  Sajnálom a Gyöngyöspatai lakosokat,és csak azt tudom nekik üzenni,hogy KITARTÁS!

 11. szegény öregek, ilyenkor sajdul meg tényleg az ember szíve

 12. Sajnálatos, hogy 40-évet végigrobotolt embereknek, akik átéltek mindenfajta rendszert, háborúkat, végül ebben a fenenagy demokráciában így kell tengődniük, hogy bármelyik ingyenélő véglény rájuk törheti a kaput, ajtót.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: