DBZ BT2 – Broly vs 5 Vegetas

Aki tud az tud, 3 perctől lesz érdekes. =)

Reklámok

21 hozzászólás to “DBZ BT2 – Broly vs 5 Vegetas”

 1. Jól tolja.
  Én Piccoloval tudok legyakni 5-öt bárkiből. 🙂

 2. Jók ezek az animés bunyós játékok, vagy legalább is azok amik még normális fight animékből készültek (ergo nem Naruto, Bleach, stb). Viszont egy dolog nem tetszik bennük, hogy az egyensúly érdekében minden karaktert egy kaptafára húznak rá, aztán így az animében látottakhoz képest enyhén szólva röhejes fightokat láthatunk.

  • Ezek szerint nem játszottál a Bleach Dark Souls nevű cuccal. Annak több köze van egy fighting game-hez mint egy button masher DBZ játéknak. Bleach DS legalább annyira összetett mint egy Guilty Gear és legalább olyan hard to master.

 3. Nem tudom én BT3-ban semmi ilyet nem láttam, mindegyik úgy harcolt mint az animeben, meg ez annyira nem zavaró, inkább az lenne ha mindenkit letudna verni valamelyik Buu és őt meg senki sem.

 4. Maga a harc látvány terén teljesen rendben van, azzal nincs is semmi bajom.

  Buu, Broly, meg az SSJ4 karakterek lazán vernék a többieket, szóval érthető miért rakták a karaktereket egyenlő szintre, vagyis hogy fair legyen és mindenkivel el lehessen verni mindenkit.

  Viszont ettől még vicces látni, ahogy olyan karaktereket elkennek az anime szerint náluk jóval gyengébb karakterek, akiknek elvileg ugye esélye se lenne győzni. =D Például LSSJ Broly se tudná lenyomni SSj4 Vegeát, mert az LSSJ az ha jól tudom SSJ2 felett, SSJ3 alatt van (legalább is wikipédián így láttam) de mindenképp gyengébb jóval mint az SSJ4.

  • cheatergs Says:

   LSSJ, ami nem canon, hanem movie (TOEI találmány), és SSJ2 alatt van elvileg. Mondjuk ahány ember van, annyi megállapítás; ha jól emlékszem a Wikin is kétfajta verzió szerepel már az SSJ erejére is.
   Shounenben amúgy is képtelenség behatárolni az erőket (pölö Bleach kifejezetten pocsék ebben).

   • Ha már itt tartunk, Broly, Gogeta, SSJ4, egyik se manga canon, de nem is ez volt a téma. Broly LSSJ szintje egy feltápolt SSJ2, mert amikor ciánszínű lesz a haja, az a sima SSJ állapota. SSJ3-at viszont nem éri el, mert akkor van hosszú hajuk.

    Bleach… hát igen, eperke meg a társai valahogy nem jeleskednek a szintezés terén, de az lenne a legkevesebb, ha csak ennyi baja lenne az animének. Bár a Naruto Shitpuuden még így is rosszabb, konkrétan nézhetetlen.

   • cheatergs Says:

    Az LSSJ-ben nem értek egyet, de nincs vele gond.

    Shippuudenért én se vagyok oda, de inkább azt nézném, mert ott legalább történik valami (20 részenként nézve). A Bleach-ben csak a műmájerkedést látom a kreativitás hiányával.

   • Az LSSJ-nek minimum SSJ2 szintnek kell megfelelnie, másképp nem lett volna képes annyi karaktert lazán leverni a movieban. Ehhez legalább egy egész szintnyi különbség kell, hanem másfél.

    Bleach vs Naruto ügyben úgy vagyok vele, mindkettő szar, de a Bleach egy árnyalattal jobb.

 5. Végül is csak egy játék ami egy eleve nem létező dolgokra épül, mindent übereli, hogy ez Dragon Ball.
  Nekem így is jobban bejön, hogy Demon King Piccolo vagy Nam esélyt tudhat magának a főgonoszok ellen de még Herkules is. 😀

 6. Jó játék, mi is sokat nyomtuk haverokkal, amit említettem csak úgy észrevettem (nem mint ha nehéz lett volna, legtöbb anime adaptációnál így szokott lenni). =)

 7. Jól küldi Brolyval, tetszik. 😀
  Broly Majin Vegetát se tudná már leverni, nem csaj az ssj4-t.

 8. Majin Vegeta és LSSJ Broly kábé egy szinten vannak, szóval relatív ki győzne. =)

  • cheatergs Says:

   Én már SSJ2 Gohant is erősebbnek tartom LSSJ Brolynál, Majin Vegetának abszolút nem lenne ellenfél Broly. Ennyire nem volt tápos.

   • “In his Super Saiyan 2 transformation, Gohan is able to inflict some damage to Broly, but not enough to shift the battle in his favor.” -> a 2. movieban se tudja legyőzni egyedül.

    “Majin Vegeta usually fights at the level of Super Saiyan 2 and his power equals that of Goku at his Super Saiyan 2 level.” -> Majin Vegeta SSJ2 szintű (csak táposabb).

   • cheatergs Says:

    Én annak hiszek, amit látok. A 2. movie-ban nem úgy nézett ki Gohan, mintha SSJ2 lenne (Dabura ellen is csak rövid ideig).

    Tudom, h Majin Vegeta SSJ2, sőt a Majin miatt tudott felérni Goku SSJ2 szintjére. És mindketten sokkal erősebbek voltak a Cell elleni SSJ2 Gohannál (Piccolo is mondta). Aki meg nem kicsit erősebb volt a teljes erejét beleadó Cellnél, aki Goku ellen csak félgőzzel küzdött, csak Gohan ellen tápolt maxra (amikor remegett a bolygó). Ez a szint Broly LSSJ szintje a meglátásom szerint.

   • Én is annak hiszek amit látok, Broly sima saiyan amikor feltűnik, majd amikor Gokuval először fightolnak, akkor lesz SSJ szintű (“Super Saiyan, Broly’s muscles swell slightly, his hair assumes a neon blue hue with purple tint (completely purple if in a dark environment, such as his first fight with Goku), and his skin pigment is dulled.”).

    Később mikor LSSJ lesz, zöld lesz a haja és jócskán felfújódnak az izmai, konkrétan én se tudom belőni melyik SSJ szinten lehet, mert az LSSJ az úgy egy külön valami, de az én meglátásom szerint meg kell lennie az SSJ2 szint képességeinek, hisz Broly ereje, gyorsasága magasan veri a többiekét. (“The form’s effectiveness is shown in full force as he fought two Full-Power Super Saiyans, two Ascended Super Saiyans, and a Super Namek all at the same time while remaining in control of the whole fight, with his opponents being unable to hurt him.”).

    Amúgy tetszik a téma. =)

   • cheatergs Says:

    Mivel az USSJ-knek (Trunks, Vegeta) még a Cell Juniorokkal is gondjuk támadt, Cellnek még Goku szintjén sem voltak ellenfelek (amire később még rátápolt), Piccolóék meg még náluk is gyengébbek voltak, így őket bárki verhette, akárhányan vannak. A Kame hatástalansága Brolyn csak azért lehet feltűnő, mert Cell még Goku szintjén kapta telibe, nem akkor, amikor felszívta magát maxra (SSJ2 Gohan ellen). Goku is ledöbbent, mennyire megnőtt Cell ereje, ebből következtethető, h ez ellen a Full Power Cell ellen már neki sem lett volna esélye, míg Gohan szinte észre sem vette a változást.
    Tudom, h először SSJ lesz Broly, így harcol vele sima szinten Goku, a Second Incomingban-ben pdg szintén simaként Gohan. Aztán Broly LSSJ-ben küzd a SSJ-kkel (mert Gohan nem úgy nézett ki, mint egy SSJ2. Ekkoriban nagy problémája volt, h nem tud átmenni SSJ2-be, hisz nem edzett).

    Anno egy másik (azóta megszűnt) fórumon vitatkoztam egy sráccal, vagyis csak volna, mert az a kedvenceid szintjén állt érvelés tekintetében. Azt az egy szót lehetett tőle látni, hogy nem. Indoka semmi.

   • Miért Brolynak tök jó beszólásai vannak az első movieban. =) Kár hogy utána már “kissé” leépítették a karakter epicnességét egy átlag random boss szintjére, a Bio-Brolynak meg aztán végképp nem értem mi értelme volt, gondolom az, hogy végleg le kellett nyúzni a bőrt a rókáról.

    Gohan szintjét illetően ez vita tárgya volt, hogy mielőtt Broly a 2. movieban LSSJ lesz, akkor Gohan SSJ vagy SSJ2 szintre lép, mert nem volt egyértelmű, később ez is tisztázva lett (“However, the Daizenshuu provides sketches of Gohan from movies #9 and #10, which clearly showcases his Super Saiyan 2 form for this film”). Broly LSSJ-t eleve csak így tudja megsebezni, a sima SSJ-k már az előző moziban se mentek ellene sokra.

   • cheatergs Says:

    Nincs bajom Brolyval, sőt szerintem a visszatérésében sokkal jobb fejei vannak, emellett jobban átjön a stabil ereje a srácokkal összehasonlítva. Amúgy mindig jobban bírtam a sima SSJ szintjét, karakteresebb, az L már eltúlzott, bár azért még így is üti a legtöbb movie karijait. A Bio-Brolyt viszont hagyhatták volna.

    A Daizenshuuről én is hallottam, úgyh akkor a téma lezárva, bár gratulálok a TOEI-nek, mert a movie 10-ben az nem SSJ2 volt, se külsőleg, se tudásban. Mondjuk ezek nem hiába non-canon cuccok.
    Magamnak ettől még maradok az SSJ1 Gohannál, mert így Brolyt is be lehet lőni FP Cell szintjére.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: