Napi Fail, Win, Hír

Csak röviden…

FAIL: Tudjuk, hogy a Japánok (nem normálisak) felsőbbrendűek, főleg ha a rajzfilmjeikről van szó, de valahogy ez a Madoka féle “alternatív kívánság” mára sok volt (igen, ez AZ aminek látszik). Komolyan, jobban felébresztett, mint a reggeli kávé.

WIN: Majd 1 éve már, hogy félbehagytam, és azóta hozzá se nyúltam a Dark Crusade-hez, most viszont valamiért folytatni támadt kedvem, és lassan de biztosan befejezek egy újabb kampányt… na kérem, így kell ezt csinálni csata címen:

Ja amúgy gőzerővel dolgozok most egy újabb videón, holnap vagy holnap után ki is teszem majd, a többi maradjon meglepetés, mert még én se tudom mit teszek bele. =)

Személyes bejegyzés… azoknak üzenem akik MSN-en még nem kérdezték, hogy készülőben van, a téma is aktuális, csak most hangulatom nincs hozzá, szóval ne kérdezzétek, mert majd lesz (when it’s done). Nos ennyi lettem volna mára.

Reklámok

8 hozzászólás to “Napi Fail, Win, Hír”

 1. Fujj de beteg az a kép…… WTFLOL!
  DCt látom orkokkal viszed, jó beépítetted a pályát hallod e… 😀
  Új videó? Na fene, ahogy téged ismerlek Peti oda fog baszni rendesen! 😀

 2. Igazság szerint valahol az ember már megszokta, hogy ők mindig képesek valami teljesen értelmetlen, de beteg dologgal előrukkolni.

  Ja, Orkokkal tolom, már csak az Eldák vannak hátra. Amúgy nem szeretem azt a pályát, bár a két legszarabb az IG előtt van, közvetlenül egymás mellett. Mindkettő elég nagy, nehezen bevédhető.

  Videót illetően majd meglátjuk, csak remélem, hogy tetszeni fog másoknak, vagy hogy egyáltalán érdekel majd valakit.

 3. Szánalmas az a Madokás akármi. -_-
  A videó az olyasmi lesz mint az Elfen Liedesek? ^.^

 4. Szánalmas és beteg.

  A video inkább csak hasonló lesz, mert azt az utolsó, bunkó, tanyasi paraszt melletti putriban tengődő legalja cigány hangnemet többé nem fogom elővenni, bár az Elfenhez még elment. A két Elfenes videót belépőnek tekintem a témába, és inkább a második részt tudom be elsőnek, mert az első az inkább valami félkész béta szerűség volt. Nem is értem az emberek miért mindig erre emlékeznek, és/vagy találják meg, amikor a másik kettő videóm sokkal jobb. =?

  Azokból is inkább a Haruhisat venném elő, mert gyakorlatilag az egyetlen amivel meg vagyok elégedve. A Family Guyos ugyan nem lett rossz, de nem volt benne annyi munkám, mint a másikban, mert ott a szöveget is én raktam össze, nem csak vágtam a már kész monológokra. A zenélőst betudom “futottak még” kategóriának, tükrözi ugyan a véleményem arról, amit a moe kislánykák “zene” címen csinálnak, de érzem én, hogy száraz lett.

 5. siklara Says:

  Te hol találsz ilyen képeket? 😀 Ezt az animét se néztem, sebaj.

 6. Az internet csodái, google dobta sankakuról, amin nem ritkaság az ilyesmi.

 7. siklara Says:

  Sankaku, ó igen… Ez mindent megmagyaráz. : )

 8. Anno egyszer-kétszer felnéztem rá, de nekem az már sok ami ott van. Akár fogalmazhatnánk úgy is, hogy az animés témában a legalja.hu-nak felel meg.

  Viszont az meglepett, hogy a google milyen gyakran dobál onnét képeket, akár teljesen átlagos keresőszavakra is.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: