Blast from the Past – avagy a “Free Yaoi Kiss” esete a Yuri fangirlökkel

Tudtam, hogy egyszer láttam már én ezt, ha jól emlékszem még Yuriko linkelte be anno MSN-en. Most viszont némi segítséggel (kösz Chris!) újra ráakadtam erre a “gyöngyszemre”.

Hát nem kawaii? ^_^ Egyébként azt is megtudhatjuk, a másképp gondolkodó (buzi) és a fangirl kartell micsoda komoly harcba keveredett a yuri táborral…

Azért komoly dolgok ezek nem? Most hogy így elképzelem, tisztára olyan lehetett, mint ha junkiek vitatkoznának azon, hogy a cocaine, vagy a heroin e a menőbb.

Gratulálok nekik ezúton is, ismét levonható a tanulság, hogy itt valami nagyon el van baszva, és nem úgy néz ki, hogy azóta jobbra fordultak volna a dolgok. Sőt erre úgy vélem esély sincs, amikor a szezonok “legjobbjai” még arra se jók, hogy egyáltalán kritizáljam őket, na meg minek, annak úgyis csak flamewar lesz a vége, ha érvel az ember, ha nem.

Tudjátok úgy őszintén, az ilyenek után sírom én vissza azt, amikor az anime még azt jelentette, hogy hazamentem, ledobtam a táskát a sarokba, TV bekapcs, és már fel is csendült a várva várt témazene Son Goku és Holdtündér legújabb kalandjairól… vagy csak én várok el túl sokat? Meglehet.

Reklámok

41 hozzászólás to “Blast from the Past – avagy a “Free Yaoi Kiss” esete a Yuri fangirlökkel”

 1. Odabaszós mi? És akkor ezek után mondja nekem valaki, hogy a yaoi, yuri hypeolássa “teljesen normális”.

 2. Ritkán mondok ilyet, de ez az eset tökéletes példa arra hogy a klinikai eseten túl is van még lejjebb, mert ez minimum állatkertinek számít, a “kiss” büszkén felvállalásától a másik gay banda méltatásáig (miközben azt nem veszi észre hogy a saját rezes bandája ugyanolyan ívású).

  • Most mondanám azt, hogy csodálkozol? Amikor minden agyon idealizált bishikkel, moékkal van tele, és a conokon is minden meg van engedve, még a legvadabb gusztustalan hülyeség is, akkor naná, hogy előbb-utóbb megjelennek majd az ilyenek.

   Ezt próbáltam volna anno többek között az Aoin is értelmesen megvitatni, de hát arra is mi volt a válasz ugye… még minket basztak le Kashimal.

 3. Idegmérget, azonnal!

 4. Azt is kaphatnának, nem lenne kár értük, de szerintem elég lenne annyi is, hogy odamenne néhány tag akik meg vannak bízva azzal, hogy a renitens arcokat kiszűrjék, megkérdezik tőlük mit terveznek itt, aztán szépen megmondják nekik, hogy nem. Rendezvényen kívül bármit csinálhatnak, de a rendezvény területén kulturáltan viselkedjenek, ennyi kéne oda, nem több.

 5. Hát ez tényleg gusztustalan… -_-”
  Csak úgy nekiálltak smárolni mindenki előtt? Oo Még jó hogy a conokon eddig elkerülnek az ilyenek, ha előttem smárolna két fiú vagy lány, tuti az lenne életem utolsó conja.

 6. Én pont ebből a megfontolásból nem is megyek conra, mert tudom magamról, hogy úgy se tudnám megállni, hogy be ne szóljak a fülembe visongó fangörlöknek, és a többi hasonló szerzetnek.

  Plusz az ilyen Naruto, Bleach, Hetalia, Vampire Knight, Touhou, Sims, stb ami a legutóbbi conon is volt, valahogy egyáltalán nem vonzz.

 7. Te jó Isten… Erre bazd meg nem tudok mit mondani, vagyis de, ezt: No komment.

  Behányok kategória.

 8. Azt hiszem még Soa Mark mondta azt anno, hogy “fags, nerds, and pedohiles” hát igaza volt, már mind kigyűlt. =D

 9. Az ilyenek miatt nincs nálam betervezve, hogy conra megyek…

 10. Sajnos ezek azok a képződmények, amik betudhatók a mostani trendek következményeinek. Hülyék mindig is voltak, de régen olyanról sose hallottam, hogy két DB fan lekapta egymást.

 11. …I don’t even.

  Most így hirtelen nem jut eszembe jobb reakció. Ricsi-sensei hozzájuk képest ARC. :3

 12. Ricsi más típus, ő azaz eset, amikor a fanboy hülyeség keveredik a Naruto féle “sose adom fel” mentalitással. Nála nem az érdekes, amit mond, mert az csak manavédés, kapálózás, hanem az ahogy újra és újra és újra visszatér. A legutóbbi vita óta, amit a blogra kitettem, vagy még kétszer visszajött, gyakorlatilag már azt is sikerült kiprovokálnia, hogy Dodgers, aki addig meglepően nagy türelemmel volt felé, még ő is majdnem elkezdte már oltogatni. =D

  • Ha ilyen ütemben és ilyen csökönyösséggel adagolja továbbra is az értékes sorait, akkor olyan október felé valóban elegem lesz a dologból. 🙂

   A legutóbb se hozott ki sokkal jobban a sodromból mint eddig, csak két hónap után gondoltam nem ártana leírni azt amit már a kezdetektől fogva kellett volna, nevesítve a reakciót az ő átgondolt érvelésére a szinkronnal kapcsolatban. Azt mondjuk nem tagadom hogy lassan, de biztosan kezd nálam is fogyni a cérna a “mindenki adjon tiszteletet, de másnak nem adom” mentalitása miatt, de bízom abban hogy előbb-utóbb hajlandó lesz megtanulni olvasni is, és nem csak random módon, kollektíven, önellentmondásosan vádaskodni.

   • Egyelőre úgy néz ki talán belátta végre, hogy ismét veszített (tekintve, hogy mindenki, akinek egy kis esze van, ellene fordult) de nála ugye sose lehet azt tudni, hogy fél, esetleg egy év múlva nem e tér vissza ismét némi meditáció és managyűjtés után.

    Ami külön tetszik a mostaniban, hogy rád, illetve a legutóbbi kommentje alapján a többiekre is azért fúj, mert egyet értenek velem, az meg ugye milyen már, hiszt azok akkor automatice “nem igaz animéssé” válnak.

 13. Hogy égetné őket atomjaira torztűz-vetőkkel egy hordányi skaven!… Izé, akarom mondani, fujj, gusztustalan.
  Jut eszembe én láttam conon csajokat smárolni. De legalább azok jól néztek ki. Persze attól még elmeháborodottak =P.
  MI amúgy megbeszéltük haverokkal az egyesületben, hogy páran egy következő conra elmegyünk beöltözve, páncélostul-fegyverestül mindennel =P.

 14. Ja arról láttam én is képet, a fake lezbülést a sok kiéhezett fanboy legnagyobb örömére. Ugyan olyan undorító, csak a kerítés másik oldala. Erről jut eszembe, nagyjából ugyan akkor, ilyen 2009 körül volt valami leszbi yuri fangirl is, akiről nem tudtam eldönteni eleinte, hogy csak fake vagy komoly, de aztán inkább arrafelé hajlott a dolog, hogy komoly.

  Full páncélszettben? Az ütős lenne (kérdés a biztonsági trollok bele nem szólnak e) a sok desu el se tudná képzelni, melyik animuból vagytok. =D

 15. Berzerkből még elmennénk, de amúgy meg amióta nem a Pecsában szervezik, azt visznek be gyakorlatilag, amit akarnak az emberek, legalábbis a Incal (Incabb nem) “security”-hez képest le se szarják, miben/mivel mennek be a desuk, legalábbis nekem az volt a tapasztalatom. Volt, aki hozott acélkatanát is, és simán lófrált vele mindenhol…

 16. Mivel a Berserk azon kevés kivételek közé tartozik ahol a lovagok és a páncéljuk néz is ki valahogy (ritkaság). =)

  PeCsáról hallottam szépeket, például hogy volt akitől a fenyőfából készült, vékony fa kardot elvették, de mástól még az airsoft pisztolyt se.

 17. Az konkrétan a volt barátnőm volt, aki ráadásul még cosplay versenyes is volt. Az Incal értelmi szintjéről ne beszéljünk, márcsak azért sem, mert a történetes conon a “rendfenntartók” háromnegyede dakota volt…

 18. Arra emlékszem még, amikor megírtad a MAT-nak a nemtetszésedet, jöttek is az egyetértések, egyéb kifogások korrektül, mire jött mufurcka ilyen “tájékozódni kéne” szöveggel, arra fel, hogy “ez már évek óta így megy” aztán ti vagytok a hülyék, hogy ezt nem tudjátok.

 19. Érdekes, ebből csak azon a conon volt gond… Mufurcka meg űljön bele egy bika faszába, és duguljon el. Tököm televan a hozzá hasonló frusztrált netribancokból…

 20. Volt már gond előtte, utána is, panaszkodtak sok mindenre még azok is, akik valamilyen szinten benne voltak ebben az egész conosdiban. Mufurckának meg ahogy mondod, egy fasz kéne már, elég méretes, pláne hogy már 30 felett van, de hát egy olyan bánat nőt mint ő, ugyan ki húzna fel? Ahhoz már minimum 3 deci vodka kell tisztán.

  Egyébként nem is ő lett volna, ha a jogos kritikára nem kapásból a kritizálók személyét kezdte volna kikezdeni. =)

 21. Azt…azt a kurva…
  Én NEM hiszem el, hogy létezik ilyen….

 22. Márpedig létezik, sajnos.

 23. Hát nem tudom. Én nem vagyok nagy animés, őszintén szólva csak 3 animét láttam, ráadásul mind a három shounen. Már terveztem, hogy egyszer kíváncsiságból kinézek majd egy conra, de…
  most egy kissé megingottam :/

 24. Nos ha nem akarsz bad cosplayeket látni, nem érdekelnek a hypeok (Bleach, Naruto, Vampire Knight, Hetalia) se a szar játékok (Touhou), nem akarsz fangirl sikoltásokat hallani, és arra se vagy kíváncsi, hogy vágnak 66. alkalommal Linkin Parkra random akció jeleneteket, akkor tényleg felesleges elmenned, mert nagyjából erről szólnak.

 25. Yuriko-chan Says:

  Jaj, bakker, elfelejtettem volna, ha nem szeded elő, nem lett volna nagy veszteség. XD

 26. Nekem is csak egy MSN társalgás kapcsán jutott most eszembe, hogy ilyen is volt, de azt hittem már törlődött azóta az éterből.

 27. Azon gondolkodom, milyen ehhez hasonló “finomságaid” lehetnek még lementve =P?

 28. Lementve az van amit a blogra is kiteszek, egy “Blog” nevű mappában. A régiek közül Ripli volt az utolsó, ezt is csak úgy találtam meg, hogy más emlékezett rá, hol volt, aztán belinkelte.

 29. Vagyis már mind föl lett rakva? Kár, reméltem van még :/.

 30. Hitomi, Sasuke, Ripli, ők voltak azok, akiket még a blogolás előtt lementettem, mert annyira elborultak voltak. A többi már mind azóta jött a képbe.

  Lehet majd jut még eszembe később néhány, aztán megpróbálom megkeresni őket, de a legtöbb forráshely azóta már megszűnt.

 31. Úgy gondoltam visszaolvasgatok a régebbi bejegyzéseid közé, és kérem ez a sztori….erre csak ez volt az egyetlen normális reakció, amit adhattam (25.50 és 26.25 között rész):

 32. Odabaszós mi? =D Mondjuk volt már olyan is, amelyik még “büszkébb” volt és lefotózta magát, ahogy épp pöcsös Haruhit néz.

 33. Te jó ég, ezzel a bejegyzéssel nem is találkoztam. 😀 Megkínoztam magam és elolvastam annak a szerencsétlennek az itt közölt szövegeit. Nem mondom, hogy szánalmas, mert nem tudok irányába szánalmat érezni. Ha ez érdekli, hát lelke rajta, nem tartom vissza tőle. De ez a szembenállás a két tábor között már egyenesen röhejes (nem vagyok biztos benne, hogy milyen j-t kell írni:) ).

 34. Anno a régi mondo fórum televolt yaoi vs yuri flamewarokkal (rendre előbbi javára), sőt a yaoinál még “házon belül” is állandóan ment a vita, hogy kik a karvajabbak. =)

 35. Ezen elzsibbad az agyam. 🙂 Mikre képesek egyesek pazarolni az energiájukat.
  Na nem mintha ma sokkal távolabb álltam volna ettől a szemlélettől, amikor csoporttársakkal leálltunk azon vitatkozni, hogy mi a különbség a szocialista realizmus, az art deco és a modernizmus között. 😀

 36. Azért annak még mindig több értelme van, mint hogy melyik homi páros a “cukibb”…. =)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: