Akcióban az “élet” menetén

Bizonyára sokan látták már az “élet” menetén történt atrocitást (akik mégsem, azoknak itt a videó) aminek nemrég elkészült egy stílusos paródiája, főszerepben a Hókuszpók képű belsőépítésszel (igen… és ez egy diplomás ember):

Reklámok

12 hozzászólás to “Akcióban az “élet” menetén”

 1. Zsidó majom? Oo Hát ilyet se láttam még! XD

 2. Idáig én se. =) Egyébként az hogy zsidó vagy nem zsidó, ilyen szempontból mindegy, inkább az teszi a dolgot érdekessé, hogy a zsaruk engedték neki, hogy nekimenjen az ellentüntetőknek, és még akkor se foglalkoztak vele, amikor a feloszlatott, már elvonuló embereknek még utólag újra és újra nekiment hátulról.

  Bezzeg ha mindez fordítva történik…

 3. Hát ha az az embernek tényleg van diplomája, kikapnám a kezéből, oszt még fel is rúgnám…

  Amúgy pontosan kik voltak az ellen tüntetők? Tény, nem nagyon figyeltem ezt az “élet menetet” vagy mit, így gondolom a születés világnapja lehet, és akkor azok, akik ellentüntettek, abortusz pártiak?….. Nyugi, csak vicc volt! 😉

  De amúgy kik voltak az ellentüntetők?

 4. Ehh, kutyakomédia az egész, az videón meg nagyot röhögtem!:)

 5. Mangekyo022: “kik voltak az ellentüntetők?” -> Fogalmazzunk úgy, azok, akik már unják a kettős mércét. (Értsd: a liberálisok őket nevezik náciknak.)

  Például unják azt, hogy a holokausztból modern mítosz lett, amit rendre össze kell mosni a roma holokauszttal (ami egy vicc), a cigány gyilkosságokkal, és amiről kötelező megemlékezni, mindenkinek nagyon sajnálni, szégyellni, és ami a legfontosabb, kárpótolni. Ráadásul mindezt úgy kell tenni, mint a vakhívőknek, hisz törvény tiltja meg, hogy az emberek több mint 65-év után kérdéseket tegyenek fel, vagyis gondolkodni merjenek. Még az se számít, hogy eme mítosz legpikánsabb részeiről már rég kiderült, hogy nem igazak, puszta kitalációk.

  Ellenben amikor valaki, az utóbbi 20-évben érezhetően felerősödő, létező problémát mer a nevén nevezni, vagyis a cigány bűnözést, akkor azt a szólásszabadságot és a demokráciát rendkívül féltő erők minden eszközzel próbálják ellehetetleníteni.

  Az “élet” menete egy amolyan provokáció volt a baloldali nagy demokraták részéről, amit az hívott életre, hogy több Jobbikos képviselő is “nyíltan uszított a parlamentben” vagyis kimondta, hogy egyes elkövetők milyen rasszhoz, felekezethez tartoztak.

  • Mangekyo022 Says:

   Mondjuk én olyanról még nemhallottam, hogy a roma holokauszttal (azt sem tudtam,hogy volt ilyen, szégyellem is magam) összemosták volna,mert akkor mi van a “kínai holokauszttal”?

   Mondjuk én a holokausztot ettől függően valós és visszataszító dolognak tartom, de nem választanám el külön a második VH-tól (mert ha már áldozatokra emlékszünk egy háború után, akkor legyen az ÖSSZES, de ne csak egy réteg), illetveaki jártas a történelemben, az tudja és látja is, mi volt AZ IGAZI OK a zsidók irtására.

   Nézzük csak meg jobban ezt és a keresztes hadjáratokat:

   A keresztes hadjáratok valójában nem a szent földről szólt, hanem hogy európa “megszabaduljon a szaporulattól”. Ugyanis akkor olyan hatalmas volt a lélekszám európában, hogy még a legjobb gazdasági politikával rendelkező ország sem volt képes minden embernek élelmet adni, és ez bizony akár el is durvulhatott volna. Így a “fölösleget” elküldték a “nagyurak” megtizedeltetni, így már kevesebb embert kellett újra etetni és ellátni. Ugyan ez volt a helyzet az akkori Németországban is, amikor az első VH utáni feszültség és düh párosult a gazdasági válsággal, így ugyanúgy nem volt esély mindenkinek élelmet adni. És sajnos mit csinál valaki, ha azon kötelesség alatt áll, hogy szolgáljon ki egy népet élelemmel? Sajnos a legegyszerűbb és legundorítóbb módot: megszabadul valahogyan egy “kisebb résztől” a népéből, hogy a nagyobb életben maradjon (nevezhetjük akár a “beáldozás politikájának” is). Tehát Hitler nem azért irtotta valójában a zsidókat, mert antiszemita volt (sőt, bizonyítékok vannak, hogy a szeretője/neje is zsidó volt), hanem mert életben akarta tartani a népesség java részét és élelemmel ellátni, így beáldozta a kisebbséget. Az, hogy utána megörült, és már maga is elhitte, hogy ő az atyaúristen, aki bármit megtehet, már más kérdés…

   Igaziból Hitler azt tette, amit az európai nagyurak a keresztes hadjáratoknál, amikor szörnyűséges éhínség volt európában a hatalmas népesség miatt. Elítélni ugyan elítélem, sőt, pszichopatának is tartom Hitlert, de miután látszik, hogy az eredeti elképzelése csak a “nagyobb” életben tartása lett volna, így érdemes elgondolkodni.

   Amúgy abban én is igazat adok, hogy ne kelljen már mindenkinek mindenjét megünnepelni! Úgy értem, Németország sem ünnepli meg a Trianont, még is mi vagyunk a főgonoszok, ha felhozzuk. Igaziból a rendes zsidók sem várják el hogy megünnepeljük a holokausztott (emlékszem, egyik zsidó osztálytársam, aki érdekes módon nem csak nem akart lenni bankár, de a foglalkozása fodrász is lett, ő maga mondta, hogy hülyeségnek tartja más nemzetektől elvárni, hogy olyasmit ünnepeljenek meg, ami csak rájuk tartozik), csak a cionista izralei kormány várja el a világtól (ami már, amely ország már annyira elkrocsosult, hogy már azokat a zsidókat is le antiszemitázozzák, akik vagy nem ott élnek, vagy nem rtenek egyett az ottani kormánnyal, és ami ott folyik.

   • Jah, Izrael… Funny Stuff, főleg a békeszerető politikájával, aminek köszönhetően 7 háborút vívott megalapulása óta, amibeől 6 Ő INDÍTOTT. Nem irányított, minimális anyagi károkat követelő rakétatámadásokra tüzérségi bombázás/légi támadás, szigorúan civil palesztin célpontokra, lakótelepek építése, további palesztinok elűzése a földjeikről, mintha magát az országot nem volt elég kettébaszni… És még van pofájuk megkérdezni, miért utálja őket a fél világ?

   • Most, hogy Hitler mit gondolt és mit nem, az egy zavaros téma. Szerintem igenis antiszemita volt. Ami meg a gazdasági megfontolásait illeti, nem hiszem, hogy a nép élelmezése lebegett a szeme előtt, sokkal inkább a németországi zsidóság vagyonának megszerzése, s az egyszerűség kedvéért minden zsidóra kiterjesztette ezt az eljárást.
    Ami meg a keresztes hadjáratokat illeti, ebben sem tudok egyetérteni teljesen. Valóban túlszaporulat kezdett mutatkozni Európában a 11. században, de még koránt sem volt elviselhetetlen. Itt sokkal inkább egy tudatos gyarmatosítási törekvésről volt szó. A pápák, mikor meghirdették az első keresztes hadjáratot – már évtizedekkel korábban megfogalmazódott ez az igény egy olyan pápa által, aki valóban komolyan gondolta a dolog “szent célját” – elsődleges cél az európai hatalmak számára inkább az lett, hogy a túlszaporodott, föld és birtok éhes arisztokráciát csapolja le. A legelső hadjáratban még túlnyomórészt közemberek vettek részt minimális nemesi támogatással. A későbbi hadjáratok viszont már kizárólagosan nemesek és uralkodók által irányított és szervezett cselekedetek voltak, melyek elsődleges célja földbirtok szerzés, másodlagos cél pedig visszaütni az araboknak, akik többször elég csúnyán helybenhagyták a kereszteseket és az őket támogatókat.
    Emellett további politikai célok is vezérelték őket, mégpedig a Bizánccal való vallási kiegyezés illúziója, amiről idővel kiderült, hogy nem fog megvalósulni, ekkor fordultak a keresztesek a 13. század elején Konstantinápoly ellen velencei felbújtásra – akiknek szintén csakis gazdasági célok voltak az irányelveik (rátenni a kezüket a fekete-tengeri kereskedelemre).
    Végül pont ezért halt el a keresztes mozgalom: a köznépnek már nem volt érdekeltsége benne, plusz a 13. században beindult a közép- és kelet-európai kolonizáció, ami a keresztes seregek potenciális embertömegét elvonta más irányokba.

 6. Ha már diplomás emberek, akkor érdekes lehet ez a cikk számotokra: http://www.magyarfoldre.hu/hirek/a_gyulolet_utja

  • Olvastam ma a Kuruc infon, Dániel Péter-nek most kéne visszaadnia a jogi diplomáját, és most kéne kizárni őt az ügyvédi kamarából.

   Egyébként ez a baloldal kontrája volt a Károlyi Mihály szobor miatt, amivel lényegében csak azt bizonyították, hogy ők se különbek. Hozzáteszem, én egyik, sőt semmilyen szobor gyalázásával se értek egyet. Aki ilyet csinál, az szimplán vandál, politikai oldaltól függetlenül.

   • Maximálisan egyetértek. Nem tudom megérteni, miért kell szobrokkal így bánni. Mondjuk a Sztálin szobor 1956-os sorsát még el tudom fogadni. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: