Gyurcsány elszabadult

Kész, ennyi, ez totál megőrült… =/

Reklámok

17 hozzászólás to “Gyurcsány elszabadult”

 1. Kontextus, kontextus… Jó a vágás, hogy bemutassa mennyire is kettyós (ami valljuk be: nyílt titok). Demokratikus Koalíció… Sokkal inkább, a beszéd alapján Demagóg Koalíció, mert annyira koherens és érthető. Egy krumpli előbb kap atomfizikából Nobel-díjat.

  “…szabadon lehet hinni a genetikai véletlenben.” – késő, már éppen elegen őt is genetikai véletlennek hiszik. 😀

  • Én már rögtön az elején visszakérdeztem volna, hogy: “Na és te hogy aludtál 2006-2008 között?”. Eszembe sincs a fideszt védeni, de sokszor tényleg nem értem, hogy a francba képesek az emberek elfelejteni, mit is műveltek ők 8 évig?

   Egyébként a beszéde után, határozottan úgy éreztem, hogy simán mehetne Németh Sanyi mellé a hitgyülibe, ott sokkal jobban kamatoztathatná, a “tehetségét”. =D

 2. “Eszembe sincs a fideszt védeni, de sokszor tényleg nem értem, hogy a francba képesek az emberek elfelejteni, mit is műveltek ők 8 évig?”

  Politológia: “Az szavazók emlékező tehetsége nagyon rövidtávú s hajlamosak “emlékeztetés” nélkül újra visszafordulni azon emberekhez, akik ellen szavaztak. Eme probléma kiküszöbölésére szokták a kormánypártok (pártól függetlenül) “emlékeztetni” a szavazókat, miért nem szabad újra rájuk szavazni” – kiemelve, aranyba foglalva.

  Mondjuk nem tudom mi az igazán ijesztő: ahogyan ferike rikácsolva ordibál mint aki tényleg most szabadult, vagy hogy vannak, akik még meg is tapsolják.

  • Hogyne tapsolnák? Van még annyi, a Kádár rendszer iránti nosztalgiában élő, demagóg, Sas kabarés nyugger, akiket az ilyen kirohanásokkal, simán meg lehet venni.

   Eleve ki más szavazna ma, a DK-ra? =)

 3. Komolyan mondom, mikor ezt anyámmal közösen láttuk a tévé képernyőjén szinte sírtunk a röhögéstől. Amúgy meg a stílus és a gesztikuláció engem speciel rögvest is emlékeztetett valakire….egy bizonyos pár évtizeddel ezelőtt tevékenykedett bajszos, német úriemberre. =D

  • Csakhogy a német bajszos beszédeiben, legalább koherencia volt. =D

   Inkább egy másik bajszos ember szellemiségéhez áll ő közel, aki grúz volt.

   • Az a bizonyos grúz sokkal fifikásabb ember volt, ne degradáljuk azzal, hogy Gyurcsányt hozzá hasonlítjuk. Amúgy gesztikulációja tényleg inkább ama német “úriemberre” emlékeztetett.
    Hihetetlen, mennyire zakkant egy ürge 🙂 Vallásról dumál, meg Istenről. Valahogy az ő szájából ezt inkább érzem istenkáromlásnak, mint hihető dumának. 😛

   • Elvileg a vidám vasárnap is egy “keresztény műsor” lenne, de már ott gyanús a dolog, hogy az ATV-n megy.

    A grúz amúgy hasonlóan idióta volt (ha rajta múlt volna, az Oroszok, talán még a háborút is elvesztik), csak ő olyan körülmények között, olyan státuszban volt, hogy megtarthatta a hatalmát.

 4. “Kommentár nélkül”

  Helyes, ehhez felesleges is lett volna bárminemű kommentárt fűzni, ez így jó ahogy van. 🙂

  Egy kicsit ugyan szokatlan a videóban látható stílusa ha azt nézem, hogy az esetek többségében a “nyünyüszke” jelző is finom túlzás lenne a személyére, de ez ofkorsz cseppet sem változtat azon a tényen hogy egy tisztességesebb ember már fülét-farkát behúzva lapulna egy jó ideje ahelyett, hogy ugyanazzal a sárral dobálna másokat amellyel saját magát piszkította be elég régóta. Mondjuk nem lepne meg ha jövő tavasszal sikere lenne hiszen a szavazók többségének emlékezete általában nem túl hosszútávú a bódításoknak hála, de az biztos hogy a Fideszhez képest aligha lenne jobb alternatíva, mint ahogy a mostani pártok közül szinte semelyik ameddig nem növesztenek kollektíven gerincet és józan észt.

  • Elég furcsa volt nekem is ez az új, “lendületes” Feri, meg a feje is elég vöröses, szóval kitudja, lehet magához vett némi folyékony önbizalom növelőt, a beszéde előtt, hogy így talán jobban feltudja majd lelkesíteni, az üveges szemű nyugdíjasokat. Láthatóan, ez sikerült is neki, hisz a célközönség ünnepelte, csak közben vette a kamera is, és bizony másoknál már épp ellenkező hatást ért el ezzel a, nevezzük úgy, “felfokozottsággal”. =)

   Maga a DK, szerintem az MSZP szegénységi bizonyítványa. Annak a következménye, hogy érdemben, máig képtelenek voltak megújulni. Ám úgy tűnik, ez a “példa”, ragadós, hisz az LMP is kettészakadt, akiknél már addig is necces volt, hogy elérik e, a parlamenti küszöböt, amíg együtt voltak.

 5. Kőszegi Ottó Says:

  Zártosztály!

 6. Az a legszomorúbb az egészben, hogy egyáltalán nem arról van szó, hogy ő ki ellen van, vagy hogy kivel. Egyszerűen tolják ezt a “ha jobban belegondolsz semmi értelme sincs” szöveget, hogy valaki nyitott szájába beleszálljon, vagy hogy más vérszemet kapjon és csak növeljék a már így is feleslegesen politika nézetek ütközése miatti gyűlöletet az emberek között….

  De nem baj, legalább a hittv most feldobja nézettségileg remélhetőleg ezt a videót és fél évig meg van a téma, utána talán megkérik a Jobbikot, hogy így zsidózzanak már egyet félburkoltan, hogy a következő fél évre is el tudjanak témázni, esetleg így töltelékként egy kis LMP-s füves benyögéssel színesítsenek és a végén küldjenek mindenkinek egy levelet, hogy megint megnyertünk egy forradalmat,,,,

  • Gumicsont téma lesz belőle, persze, de a politika, média, már csak ilyen. Viszont azt tegyük hozzá, hogy Gyurcány ki is tett magáért, ismét. =)

 7. Több helyen említtették, és én nekem is beugrott, hogy vajon még kit tanulmányozhatott Feri a beszéd előtt. 2.50-től nézd szinte félelmetes a hasonlóság 🙂

  • Ez valamiért meg se lep, lehet azért, mert anno Gyurcsány és Molnár, már le spanoltak egymással. =D Zsák a foltját, ahogy szokták mondani. =)

 8. Palacsintaxx Says:

  nem is értem hogy mi a problémád vele 😀 olyan szépen szavalt, elmehetett volna szavalónak a politikai pálya helyett 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: