Street Rap – Idegbeteg feat. Fletó,Vitya, és a többiek

A parlamenti bio díszek, és a tőlük nem sokkal különb netes hírességek, megmondják a tutit…

Reklámok

8 hozzászólás to “Street Rap – Idegbeteg feat. Fletó,Vitya, és a többiek”

 1. Majd még jövök, ezt előbb meg kell emészteni.

  • Ilyen kiosztás után bizony el kell gondolkodni az embernek, a világnézetén. =D

   • Igazából a hova tegyem kérdés volt gond, nem a kiosztás mibenléte. =D Aláírom, hogy jól kivitelezett, de én annyira nem éreztem rapesnek a javát. Volt, ahol jól rárakták az ütemre és jól összeszólt vele, másutt meg egy jó zenére rakott duma volt. megdolgozhattak vele, ami azért a felvételeken és a kockáról kockára szerkesztést jól meglátszik.

    Ami a “biodíszeket” illeti, én már nem lepődöm meg semmin. =D Vagyis szinte semmin… A múltkori parlamenti közvetítést követtem, na az tartogatott meglepetést, kuncogó jelenetet eleget, meg az ahogy a reakciókat figyeltem egyes dolgokra.Ott volt pár elhangzó dolog, ami a szokásos “ezt te komolyan is gondoltad?” című kérdőpofát hozta elő belőlem.

   • Ott már lassan az a csoda, ha két értelmes mondat elhangzik. =) Némelyik már arra se veszi a fáradtságot, hogy egyáltalán bemenjen, de ha bemegy, akkor se nagyon figyel oda arra, amiről papolnak. Helyette inkább alszik, facebookozik, filmet néz, meg hasonló, hihetetlen nagy felelősséggel járó dolgokat művel.

 2. Ez kibaszott fájdalmas volt. 😀

  • Tudom. =) De legalább látszik, hogy akik a parlamentben ülnek, és a mi életünket befolyásoló döntéseket hoznak, azok se sokkal jobbakat mondanak (papír ide vagy oda), mint akik az ilyen Mónika Showba mentek szerepelni.

   Amúgy ennek van egy előzménye is, ott csak az idegbeteg Gabi nyomja a szöveget… =D

 3. Viktorius Says:

  Az ilyenekhez sose volt megfelelően hangolva a humorérzékem. Még a parlamenti közvetítések is viccesebbek számomra. Ott jön a felszólalás, a kérdés, majd a válasz olyan művészien és nyilvánvalóan nem ad a kérdésre választ, hogy nevetni van kedvem. Aztán mikor a mindenkori pártunk és kormányunk elfogadja a választ, akkor meg sírni. Bár ott szerintem az igent nyomók nagy többsége is sírna legszívesebben.

  • Én se nevettem rajta, inkább csak a “Na LOL!” reakciót váltotta ki belőlem. Bár Gabi arckifejezésein, nem tudok nem mosolyogni, úgy odavág némelyik, főleg amikor hirtelen váltogatják. =D

   Más aspektusból nézve viszont, nem is igazán vicces, hogy az ilyenek, mint Gyurcsány, aki a 65 év alatt korosztály köreiben, már rég leszerepelt, hitelét vesztette. Nem hogy eltűnne a közéletből, hanem becsületről és tisztességről mer egyáltalán beszélni. Vagy amikor a kétharmaddal beszavazott “nemzeti kormány” miniszterelnöke azt mondja, hogy egy súlyos társadalmi problémát “nem lehet megoldani”. Illetve amikor az ő párttársa nagyképűen kijelenti, hogy te mint ember annyit érsz, amennyi javad van.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt kedveli: