A fiatal rapper, megmondja a tutit

Szegény srác… Pedig ő csak ki akar törni, de nem hagyják neki. =(

Reklámok

17 hozzászólás to “A fiatal rapper, megmondja a tutit”

 1. Azt hittem, hogy rappelni is fog nekünk, de aztán nem. 😦

  A jövő egy potenciális Nobel-díjasát láttuk/hallottuk.

  • Mondjuk úgy, az önkifejezés, nem tartozik épp az erősségei közé. Anélkül viszont, elég nehéz lesz neki rapper karriert építeni. =)

 2. Végül is, az ifjonti hév már csak ilyen. 🙂

  • Ez inkább annak az esete, amikor valaki nagyon meg akarja mondani a tutit, de mikor oda kerül a sor, akkor hamar kiderül, hogy nem áll épp a helyzet magaslatán, és fogalma sincs, mit kéne mondani. =)

   Hogy egyik tanáromtól idézzek: “Én is voltam fiatal, csináltam sok merész dolgot, de ilyen hülye, sose voltam.”

   • Sebaj, legalább ingyen reklámot csinált a Microsoft-nak 🙂

   • Én is ezen röhögtem magamban. 😀 “Láthatóan a Microsoft a szponzorod és még sincs elég pénzed “kitörni”? Akkor te valamit tényleg nagyon szarul csinálhatsz.” XD Amúgy tudom, hogy nem az, de ez a “74 nulla nulla” akár a srác rapper-neve is lehetne, 50 Cent után szabadon… XDDDD Amúgy meg Istenem, mennyire elegem van már ebből, hogy “ha rapper vagy, akkor el kell játszanod, hogy te a legmélyebb gettóban élsz, de igazából egy görög filozófus veszett el benned és ha adnának neked lehetőséget kibontakozni, a világ összes igazságát “eldalolnád” nekünk”. (Kb. mint rockereknél abból, amikor még 40-50 között lévő pasasok is azt adják elő, hogy ők még mindig “lázadó” tizenévesek és mindegy, hogy mi ellen, csak “lázadniuk kell”. 😛 XD)

   • “ez a “74 nulla nulla” akár a srác rapper-neve is lehetne, 50 Cent után szabadon… XDDDD”

    Akkor már inkább “5 fillér” vagy “10 pengő”. 😀

   • Végül is, ha az ilyen Dopeman, Mr. Busta szerű kamu gengszterekből lehetett “rap sztár” akkor neki is összejöhet még. =)

   • “Amúgy tudom, hogy nem az, de ez a “74 nulla nulla” akár a srác rapper-neve is lehetne, 50 Cent után szabadon… XDDDD”

    Vagy ha nagyon magyarosítani szeretne és kedveli Tupac-et, akkor nyugodtan lehetne Cupák is.

 3. Éppen ezért tartom magam ahhoz az elvhez, hogy csak akkor érdemes az embernek megszólalnia, ha annak van értelme. Mert a hülyeséget nem nagyon lehet kimagyarázni. 🙂

  • Talán majd 10 év múlva fogja a fejét, hogy mekkora baromságokat hordott itt össze. 🙂 Vagy simán marad ilyen suttyó egész életére.

   • Némi jóindulattal, feltételezem az előbbit. =) Valószínűleg annyiról van szó, hogy a srác keresi magát, de nagyon menő szeretne lenni, és ezért magára öltötte ezt a “gettós nigga” imázst.

  • Sajnos ezt mostanság, egyre kevesebben képesek betartani. Manapság a neten, egyre többen éreznek kényszert arra, hogy 15-20 perces vlog videókat készítsenek, a nagy büdös semmiről, úgy hogy közben egy értelmes mondatot képtelenek összerakni. A naivabbak meg még el is hiszik, hogy ők majd ezzel “Youtube karriert” fognak építeni.

 4. Bocs, hogy csak így random feldobok valamit (á la Mangekyo-style), de talán ide valamennyire adekvát, meg nem akarom a tartalmasabb posztjaidat/komment-szekciót szennyezni vele.

  Szóval az van, hogy megtaláltam a YouTube ténylegesen legalja faszkalap gecijét. Azt a csávót, akinél szerintem nem lehet már mélyebbre süllyedni: Filmkiller Zoli. Egyszerűen… felfoghatatlan. A netes turkálásaim tényleges mélypontja, szerintem ennél már csak valami csecsemőpornó lehetne erre a faggotra nagyobb licit. A több mint 2000 feliratkozója pedig kiválóan reprezentálja, mire van igénye a magyar internetezők egy bizonyos %-ának. Nem fogok semmit sem kifejteni, ezt egyszerűen látni kell (azaz, hogy nem kéne, de szomorú, hogy mégis, már csak a jövőbeni referenciákért is.)

  Meg kellett valakivel osszam, azt meg egyenesen 99%-ra veszem, hogy neked is lesz róla véleményed.

  • Ezen leolvadt az agyam. Belenéztem pár videójába. Alap, hogy letiltotta a kommentelést, úgy látom, mindenhol. De ez valami rettenet buta ember. Az Üzenjük Brüsszelnek kezdetű címmel ellátott mesterművét ajánlom leginkább. 12 és fél perces videó, amiből az első 8 perc arról szól, hogy ül a kamera előtt, és eszik, majd további egy percig cihelődik, hogy a maradék három percben elmondja azt a rakat baromságot, ami hirtelen eszébe jutott. De ahogy nézem, a videói többsége arról szól, hogy a kamera előtt tömi a fejét. Amolyan redneck-cigány vegyesfelvágott stílusban nyomatja. Most így görgetve a feltöltéseit, két dolog tűnt fel: egyrészt ontja a yt-szennyet, hetente több videót is feltesz, másrészt, néha közbeszúr egy-egy videójátékos vidit is. Néha úgy tűnik, hogy próbálja osztani is az észt. Eddig nem találtam filmmel foglalkozó videóját, szóval a csatorna címét nem értem, mi a létjogosultsága.
   A legértelmesebbre sikerült alkotása eddig a Sorkötelezettség visszaállítása című, ami még így is egy faszsággyűjtemény.

   • Nagyjából igen, erről szól az egész csatornája, bár mikor a Bartosnak beszólt, akkor önmagához képest, még elég összeszedett, talán azt is meg merném kockáztatni, hogy értelmesebb gondolatai voltak. =)

  • Persze, ismerem a figurát, még ha a munkásságából, nem is láttam 1-2 videónál többet, azokat is beletekergetve. =) A hasonlóan színvonaltalan Herbyvel basztatták egymást egy időben, de ha hiszed, ha nem, egy ideje van még ettől is lejjebb. Lásd az “Éjjel-Nappal Debrecen sztárját”, Molnár Krisztiánt, Bartost, a “mindenevő vándorfilozófust”, vagy az ökörkör legújabb tagját, Mészáros Gyulát. Illetve az azóta már szerencsére megszűnt VKA vlogot is ide lehetne sorolni, aki MK nyomdokaiba lépve, egy egész “showműsort” húzott fel arra, hogy otthon ül, és a semmiről csinál streameket. =)

   Egyébként egy ideje fontolgatom már, hogy írok erről egy bejegyzést, ahol átfogóan foglalkozom majd a témával, mert itt is inkább a jelenség az ami szót érdemel, nem az, amit ezek a szerencsétlenek, a kamerába beleokádnak, mert az szimplán csak silány semmitmondás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: